fredag 08.07.22
Barnivalparken

Barnivalen 2022: Program fredag

Endelig kan vi igjen fylle Barnivalparken med gøyale aktiviteter, verksteder med musikk og sang, hoppeslott, konserter, teater og god stemning i tre hele dager! Årets mest spektakulære nyhet er at vi setter opp Jazzfestivalens sceneikon gjennom mange år: TUBALOON!

Konsertstart: 11:00 Pris enkeltbillett: 200,-

Barnivalen er en festival for, av og med barn og unge. Og våre fantastiske funksjonærer er med og arrangerer, slik at dere kan få oppleve alt det morsomme som skjer i parken.

På Barnivalen i år får vi besøk av mange kjente og kjære artister. På fredag kommer:

– EMMa//Tubaloon

eMMa gjorde sin artist-debut som 8-åring, og har i en alder av 13 allerede lang fartstid i musikkbransjen. Med storebrødrene Marcus & Martinus som forbilder og støttespillere, har Emma fått mange gode tips på veien. I 2016 gjorde Emma kjempesuksess med julelåten «Engler i sne», musikkvideoen har blitt sett hele 23 millioner ganger på YouTube. Fem år senere har hun gitt ut sin første låt på engelsk, «This & That» og med et moderne pop-sound beviser hun nok en gang at hun er en lovende stjerne blant norske artister.

– To Ulver//Teaterteltet

Beatur og Taro kommer med deres populær beatbox-slampoesi-fortelling-teaterstykke «To ulver». Hvordan lærer vi å ta riktige valg? Vet vi hva er riktig, og hva er galt hele tiden? To Ulver handler om en gutt som blir ildsint og stikker hjemmefra, inn i en mørk skog hvor Plutselig han hører en lyd…. Forestillingen passer for absolutt alle og er like gøy for voksne som barn!

– Musikorama//Tubaloon og workshopteltet

Bli med på en forrykende musikalsk reise med Raymond Sereba (Elfenbenskysten) og Frøy Aagre (Norge). Publikum involveres i konserten og får oppleve den magiske klangen av Frøys saxofon, Raymonds stemme og djembe-spilll. Gjennom lyd, bevegelser og musikk skaper de en engasjerende musikkopplevelse for barn og voksne. I forkant av konserten kan barna delta i en workshop. Kom og lek med rytmer, musikk og sang. Her skaper vi et spennende musikalsk samspill som kanskje resulterer i et innslag på scenen.

– Steinalderjenta//Tubaloon

«Steinalderjenta» er en musikkfortelling om steinalderjenta Yr og nåtidsjenta Ea. Sangene formidler historien om hvordan de to jentene fra hver sin tid, på mirakuløst vis blir venner. Men hvordan kan egentlig ei steinalderjente som levde for mange tusen år siden, plutselig dukke opp i nåtiden? Kan den smeltende isbreen i nærheten, som har vært der helt siden steinalderen ha noe med saken å gjøre? Publikum inviteres med på konsert med en rød tråd, steinaldermagi, allsang, klapping, og til å lage morsomme dyre- og menneskelyder. “Steinalderjenta” fremføres av Natalie Aldema og Trond Helge Bårdsen.

– Beatboxing workshop//Teaterteltet

Beatur er fra Island, men har bodd i mange i Norge. Som tidligere Islandsk mester i Beatboxing, gjennom flere år, kan han bruke stemmen sin til å imitere alle instrumenter du kan tenke deg. Bli med å lær hvordan han bruker munnen og en loopstation, og blir til et helt orkester. Kanskje nettopp DU er den framtidige norske mesteren i beatboxing.

 

Fredag 6. Juli

11:00 Parken åpner

11:15 Teater: To Ulver

12:15 Konsert: Steinalderjenta

12:30 Workshop: Musikorama

13:00 Workshop: Beatboxing

13:30 Malejam: Kunst

13:45 Teater: To Ulver

14:00 Barnivalfilm – Krona Kino: Mini-Zlatan og Verdens Beste Onkel (Aldersgrense: tillatt for alle)

14:00 Konsert: Musikorama

14:45 Workshop: Beatboxing

15:15 Konsert: eMMa

11:00-16:00 The Flying Seagulls

16:00 Parken Stenger

Det fulle programmet blir trykt på papir, men her er også link til digitalt blabart program – 

DIGITALT BARNIVALPROGRAM 2022 

Vi gleder oss til å se dere på Barnivalen!

 

Andre artister

Skavangertun sykehjem
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Gulljazz 2024

Gratis
Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien