08.07.2023 KL.11:00
Barnivalparken
KR. 150,-

Barnivalen lørdag

Vi fyller Barnivalparken med konserter, gøyale aktiviteter, verksteder med musikk og sang, hoppeslott, teater og god stemning i tre hele dager!

Barnivalen er en festival for, av og med barn og unge. Og våre fantastiske funksjonærer er med og arrangerer, slik at dere kan få oppleve alt det morsomme som skjer i parken.
 
På Barnivalen i år får vi besøk av mange kjente og kjære artister. På fredag kommer:
 
  • Mandarinsaft
  • Swing’it
  • CFSN Art workshop
  • Flying Seagulls

…og masse mer!

Mandarinsaft

Har du hørt om papegøya som aldri slutter å herme, eller badeløva som får superfart ned sklia? Mandarinsaft er godt om du er skikkelig tørst på frisk barnemusikk!

Spellemann-nominerte Mandarinsaft er endelig ute med ny musikk! Bandet fra Trondheim er aktuelle med sin sjette barneplate – Puteslott. Her møter du blant annet en blid baker, hundretusenvis av kopper, badeløver og en skravlete papegøye. Og kanskje får du lyst til å bygge ditt eget puteslott?

Mandarinsaft består av Even Jenssen (gitar, trommer, vokal), Bendik Ulla (gitar, vokal), Johannes Rosmo Kuvås (bass) og Anders Brønstad (elgitar). Puteslott er nominert til Spellemannpris i sjangeren barnemusikk, i likhet med bandets forrige barneplate, På vei te en venn fra 2018. Bandet har spilt over tusen konserter, og tar med barn og voksne inn i sitt lekne musikkunivers på festivaler, kulturhus, skoler, barnehager og bibliotek over hele landet. Nå gleder de seg til å turnere igjen, og kanskje byr de på et møte med den skumleste dinosauren av dem alle… spinosaurus!

 

Swing’it

Swing’it tar med publikum på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanteren til 1920-tallets New Orleans. De spiller fengende og underholdende dixieland, med humor, kleine vitser, tre bøtter sjarm og en ustemt banjo – servert med stråhatter, tveroversløyfer og masse spilleglede. I vinter gjorde Swing’it seg bemerket over hele landet etter sin deltakelse i den norske finalen i Melodi Grand Prix – kanskje fikk du dem med deg? 

The Flying Seagulls

Gjøglere, klovner, musikere, kunstnere og underholdere av alle slag fra kompaniet The Flying Seagulls skal prege Barnivalparken med sprell og gjøglerier. De er lek- og latterspesialister som tror på at et daglig smil burde være en rettighet for alle barn. Og deres humanitære arbeid, i latterens navn, finner du over hele verden. 

Gatekunst workshop med CFSN 

Velkommen til spray workshop med CFSN! Her får du spraye et maleri med farger fra spraybokser. En kjempepopulær aktivitet på fjorårets Barnival, som vi gleder oss til å ha med oss i år også. 

 

Billetter

Dagspass for både voksne og barn koster kr 150. Tredagerspass koster kr 290 og kan kjøpes her.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.