fredag 06.07.18
Barnivalparken

Barnivalen fredag

Barnivalen er Kongsberg Jazzfestivals egen barnefestival som foregår hver dag i Magasinparken. På programmet står konserter, workshops og mange morsomme aktiviteter for barn i alle aldre. 

Konsertstart: 11:00 Pris enkeltbillett: 150/100,-

På Barnivalen fredag kan du blant annet oppleve: 

Studio 3 Danseshow kl. 11:30

Studio 3, Kongsbergs prisbelønnede dansestudio, kommer og holder danseshow i parken. Her får du se talentfulle dansere og imponerende moves!

Lydsafari Kl. 12:15 og 13:45

Bli med musikerne Simen og Mikkel på lydsafari! Her kan du få prøve ulike instrumenter, synge og ha det gøy med musikk. Passer for barn i alle aldre.

Brageteatret: Langt, Langt borte Kl. 12:30 og 14:00

-en akkurat passe skummel teaterforestilling

Med inspirasjon hentet fra Theodor Kittelsens tegninger inviterer Brageteatret til en eventyrlig forestilling under Barnivalen. «Langt, langt borte» bygger på Kittelsens mest kjente motiv, Nøkken. Men også forskjellige skogstroll og andre vesener får være med i denne musikalske forestillingen. Vandreren Kristine Haugland og Spilleren Joseph Angyal har med en magisk verden gjemt i sekken sin, og et instrument som ingen har sett før! Passer for alle fra 3 år.

Rasmus og Verdens Beste Band Kl. 13:00

Rasmus og Verdens Beste Band er et kritikerrost og prisbelønnet band fra Trondheim. Bandet har solgt godt over 20 000 barneplater, turnert Norge på kryss og tvers, laget mengder av barnemusikk for NRK SUPER, egen musikal på Trøndelag Teaters hovedscene og moderne barnehits som «Puppan te pappa» og «Kosinus-sangen». Nylig mottok bandet også Spellemannsprisen i kategorien «barnemusikk». Det blir garantert superstemning i parken når Rasmus og gutta skal lage show!

The Second Line Allstars Kl. 14:30

I denne forestillingen tar bandet publikum med på en musikalsk og humoristisk reise fra Negro Spirituals og helt fram til Pharell Williams, med fokus på lekenhet, sang og dans, der alle får være med. Barna deltar aktivt i forestillingen, gjennom sang, lek, dans og klapping. I denne konserten får publikum oppleve ekte og spontan musikkglede – og se at jazz er tilgjengelig for alle!

Vokalworkshop med Sigrid Kl. 15:15

Bli med inn i en verden av lyder! Hva gjør at vi lager lyd, og hvordan kan vi skape musikk sammen, i nuet? Sigrid Strand Stiberg har en bachelorgrad i musikkvitenskap fra Universitet i Oslo, og har sunget i vokalensemblet Oslo 14 i flere år. Hvem har sagt at stemmene våre bare kan brukes til sang? Vi kan jo lage et helt band ut av stemmer! Gjennom attitude, kule beats og gitarsoloer, improviserer vi frem tidenes kuleste rockekonsert.

Drivhuset Workshop Kl. 11:00-16:00

Drivhuset musikkverksted presenterer et musikkverkstedstelt der deltakerne kan utfolde seg på tre ulike instrumentgrupper med hver sin instruktør og også være med når alle smågruppene spiller sammen som et stort band. Kom og prøv elektro, slagverk, og stræng med Isak Anderssen, Ulrik Ibsen Thorsrud og Jon Halvor Bjørnseth!

 

 

Andre artister

Jazzboksen
Lørdag 6. juli / Kl: 12:00

Jazzprat lørdag

Gratis
Jazzboksen
Fredag 5. juli / Kl: 12:00

Jazzprat fredag

Gratis
Jazzboksen
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Jazzprat torsdag

Gratis
Jazzboksen
Onsdag 3. juli / Kl: 14:00

Jazzprat onsdag

Gratis
Bilde av Fieh
Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 23:59

Fieh

Steinhuset
Onsdag 3. juli

Jubileumsplakat