fredag 05.07.24
Barnivalparken

Barnivalen fredag 2024

Vi fyller Barnivalparken med konserter, gøyale aktiviteter, verksteder med musikk og sang, teater og god stemning i tre hele dager!

Konsertstart: 11:00 Pris enkeltbillett: 175,-

Barnivalen er en festival for, av og med barn og unge. Og våre fantastiske funksjonærer er med og, slik at dere kan få oppleve alt det morsomme som skjer i parken. På Barnivalen i år får vi besøk av mange kjente og kjære artister.

Her er programmet fredag:

Konserter:

Kl 12:15 Tidstyv

Kl 14:00 KaPLiNG! : DUo-SHoW!

Kl 15:00 Disneyperler med Malin og Andreas 

I tillegg skjer det masse spennende på området gjennom hele dagen. Full oversikt over fredagen kommer når hele programmet er klart.

På Barnivalen kommer voksne kun inn i følge med barn, og må kjøpe egen billett.

Billetter:

Dagspass for både voksne og barn koster kr 175. Tredagerspass koster kr 335.

Disneyperler med Malin og Andreas 

Bilde av Malin Hoff Skjolde
Andreas Hoff

Vår egen musikalstjerne fra Kongsberg, Malin Hoff Skjolde, står på scenen med Andreas Hoff, og sammen gir de oss et knippe av de mange musikalske skattene fra Disneys univers. Vi lover et møte med Frost, Løvenes Konge, Vaiana og Aladin! I tillegg får vi også gleden av noen klassikere fra tidligere filmer. Malin og Andreas vil nok få mange entusiastiske barnestemmer fra publikum med på sangene!

Malin og Andreas er begge skuespillere og sangere, og har vært med på musikaler som Chess, Phantom of the Opera, Mamma Mia og Matilda. Malin holdt konsert sammen med Kongsberg Storband under fjorårets Jazzfestival, og der var det mange som koste seg stort i sola. Hun gleder seg til å være en del av Barnivalen under årets festival! 

KaPLiNG! : DUo-SHoW!

Bilde av Kapling!

På med hjelmen! Sett deg bak før tyngdekraften slipper tak!

Hva skjer når to venner lurer seg inn i lasterommet på et intergalaktisk romskip? Bli med når KaPLiNG! utforsker romskipets hemmeligheter, samtidig som de prøver å komme seg tilbake til jorden. KaPLiNG! spiller seg gjennom galaksen med sanger fra albumet KaPLiNG! fra 2023. 

KaPLiNG! ble startet i 2022 av Fredrik Vogsborg og Kjetil Aabø fra Casiokids, og det selvtitulerte debutalbumet «KaPLiNG!» ble sluppet høsten 2023.Musikken beskrives som en slags hybrid mellom Gorillaz, Tame Impala og Knutsen & Ludvigsen, og sikter seg presist inn mot alderssegmentet 0-100år.

Tidstyv

Bilde av Tidstyv

Et av landets mest spennende rockeband om dagen!  

Med tradisjonsrike røtter i idylliske Vestland, kommer kritikerroste Tidstyv i vill fart inn på scenen på Barnivalen. De leverer en catchy og hemningsløs pakke som oser av energi og særpreg. Frontet av Hanne Rye, bunner dette i en unik ny sound som sjeldent er hørt i rocken. Vi lover stemning for både små og store rockere! 

I mars 2024 kom den lenge etterspurte debutplata «Det Blir Bra Til Slutt», og bandet er for tiden på en omfattende norgesturné. I april spilte de på Energimølla, og vi gleder oss til å ønske gjengen velkommen til Barnivalen! 

Andre artister

Jazzboksen
Lørdag 6. juli / Kl: 12:00

Jazzprat lørdag

Gratis
Jazzboksen
Fredag 5. juli / Kl: 12:00

Jazzprat fredag

Gratis
Jazzboksen
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Jazzprat torsdag

Gratis
Jazzboksen
Onsdag 3. juli / Kl: 14:00

Jazzprat onsdag

Gratis
Bilde av Fieh
Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 23:59

Fieh

Steinhuset
Onsdag 3. juli

Jubileumsplakat