fredag 07.07.23
Barnivalparken

Barnivalen fredag

Vi fyller Barnivalparken med konserter, gøyale aktiviteter, verksteder med musikk og sang, hoppeslott, teater og god stemning i tre hele dager!

Konsertstart: 11:00 Pris enkeltbillett: 150,-

Barnivalen er en festival for, av og med barn og unge. Og våre fantastiske funksjonærer er med og arrangerer, slik at dere kan få oppleve alt det morsomme som skjer i parken. På Barnivalen i år får vi besøk av mange kjente og kjære artister.

Her er programmet fredag:

11:00 Parken åpner
11:15 Flying Seagulls
11:30 Klassisk dukketeater
12:00 William
13:00 Flying Seagulls
13:00 Workshop – Kouame Sereba
13:30 Klassisk dukketeater
14:00 Kouame Sereba W – Konsert
14:30 Flying Seagulls
15:00 Meg og Kammeraten min
15:30 Flying Seagulls
16:00 Parken stenger

På Barnivalen kommer voksne kun inn i følge med barn.

William

William vant MGP Junior 2022 med låta «Tusen tanker». Låten hans handler om å legge alle forskjellige tanker vekk og bare drømme seg bort. Han ble inspirert av seg selv, fordi han ofte kan bli frustrert av alle tankene som kommer når han har lagt seg, som gjør det vanskelig å sove. Nå er William klar for å lage stor stemning på Barnivalen!

Meg og Kammeraten Min. Foto: Marthe Amanda Vannebo

Meg og Kammeraten min

Meg og Kammeraten min har spilt utallige konserter for barn og unge – på festivaler, i kulturhus, i barnehager og på skoler over absolutt hele Norge – til både små og stores glede! De har hatt sin egen TV-spesial på NRK med Kringkastings orkesteret og de er en av de mest vitale låtskriver parene i norsk musikkliv, uansett sjanger og aldersgruppe.

Meg, Martin Hagfors, og Kammeraten, Erik Johannessen, har redefinert hva “musikk for barn” er og kan være. Ingen temaer er for små, og ingen er for store for Meg og Kammeraten min.

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, å være forelsket men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, trøtt, å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, eller for eksempel en nestbestekompis som er en robot, eller det å sove som en stein – det er noe av det Meg og kammeraten min forundres over i musikken sin – og som du og dine kan forundres sammen med de om i løpet av en garantert minneverdig konsertopplevelse!

Flying Seagulls

Gjøglere, klovner, musikere, kunstnere og underholdere av alle slag fra kompaniet The Flying Seagulls skal prege Barnivalparken med sprell og gjøglerier. De er lek- og latterspesialister som tror på at et daglig smil burde være en rettighet for alle barn. Og deres humanitære arbeid, i latterens navn, finner du over hele verden.

Billetter

Dagspass for både voksne og barn koster kr 150. Tredagerspass koster kr 290 og kan kjøpes her.

Andre artister

Skavangertun sykehjem
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Gulljazz 2024

Gratis
Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien