07.07.2023 KL.11:00
Barnivalparken
KR. 150,-

Barnivalen fredag

Vi fyller Barnivalparken med konserter, gøyale aktiviteter, verksteder med musikk og sang, hoppeslott, teater og god stemning i tre hele dager!

Barnivalen er en festival for, av og med barn og unge. Og våre fantastiske funksjonærer er med og arrangerer, slik at dere kan få oppleve alt det morsomme som skjer i parken.
 
På Barnivalen i år får vi besøk av mange kjente og kjære artister. På fredag kommer:
 
  • William
  • Meg og kammeraten min
  • Flying Seagulls

…og masse mer!

William

William vant MGP Junior 2022 med låta «Tusen tanker». Låten hans handler om å legge alle forskjellige tanker vekk og bare drømme seg bort. Han ble inspirert av seg selv, fordi han ofte kan bli frustrert av alle tankene som kommer når han har lagt seg, som gjør det vanskelig å sove. Nå er William klar for å lage stor stemning på Barnivalen!

Meg og kammeraten min

Meg og Kammeraten min har spilt utallige konserter for barn og unge – på festivaler, i kulturhus, i barnehager og på skoler over absolutt hele Norge – til både små og stores glede! De har hatt sin egen TV-spesial på NRK med Kringkastingsorkesteret og de er en av de mest vitale låtskriverparene i norsk musikkliv, uansett sjanger og aldersgruppe. 

Meg, Martin Hagfors, og Kammeraten, Erik Johannessen, har redefinert hva “musikk for barn” er og kan være. Ingen temaer er for små, og ingen er for store for Meg og Kammeraten min.

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, å være forelsket men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, trøtt, å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, eller for eksempel en nestbestekompis som er en robot, eller det å sove som en stein – det er noe av det Meg og kammeraten min forundres over i musikken sin – og som du og dine kan forundres sammen med de om i løpet av en garantert minneverdig konsertopplevelse!

Flying Seagulls

Flying Seagulls

Gjøglere, klovner, musikere, kunstnere og underholdere av alle slag fra kompaniet The Flying Seagulls skal prege Barnivalparken med sprell og gjøglerier. De er lek- og latterspesialister som tror på at et daglig smil burde være en rettighet for alle barn. Og deres humanitære arbeid, i latterens navn, finner du over hele verden. 

Billetter

Dagspass for både voksne og barn koster kr 150. Tredagerspass koster kr 290 og kan kjøpes her.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.