10.07.2021 KL.13:00
Krona Kino
KR. 120,-

Barnivalen: Du og jeg og vi 2-3-4

Du og jeg og vi 2-3-4 er en av landets mest populære familiekonserter, med mange spennende karakterer og utfordringer!

Denne gøyale gjengen tar med barna på et musikalsk eventyr og ønsker å lære alle barn i hele verden (og voksne!) kunsten å klappe på 2 og 4! Forestillingen passer for hele familien, særlig barn i aldersgruppen 3-10 år.

Her blir vi kjent med Fru Rosenstrøm som planlegger å rane banken, Regnskyen som er tissatrengt og Rotta Ronny som er lei av kebab og drømmer om sushi dagen lang. I 2017 slapp de albumet Krokodille i Baksetet, og i vår er de igjen aktuelle med sitt nye album, Balkongfest.

Du og jeg og vi 2-3-4 består av stjernelaget Ellen Brekken (Hedvig Mollestad Trio, Falkevik, Tord Gustavsen trio m.fl.), Julie Falkevik Tungevåg (Falkevik, NRKs Beat for Beat-band, Erlend Ropstad, Synne Sanden, Ine Hoem m.fl.) og Elisabeth Mørland Nesset (Adam Douglas, Hanne Kolstø, Marianne Kjærsund, Frøkedal & Familien).

Ellen Brekken (vokal, kontrabass, elbass, tuba og gitar), Julie Falkevik Tungevåg (vokal, piano, keytar, trekkspill og gitar), Elisabeth Mørland Nesset (vokal, trommesett, vaskebrett, klokkespill og mandolin)

Konsertstart: 13:00
Dørene åpner: ca. 12:30

Refusjonsgaranti: 
Det legges til å begynne med ut et begrenset antall billetter, men vil åpnes opp for flere dersom reglene tillater det. Skulle arrangementet bli avlyst pga restriksjoner som følge av Covid-19, er publikum garantert å få pengene tilbake.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.