lørdag 10.07.21
Bergseminaret

Avanthagen: Vilde & Inga + Kristin Andersen Høvin solo

Avanthagen – stedet der fri musikk vokser vilt!

Konsertstart: 15:00 Pris enkeltbillett: 300,-

Avanthagen er en fast post på programmet til festivalen, og har gjennom årenes løp introdusert publikum til mange unike musikermøter. På grunn av renovering av vår faste scene Smeltehytta, blir Avanthagen i år flyttet til Bergseminaret. Fortsatt unik musikk i Kongsberg-unike omgivelser!

Inga Margrete Aas og Vilde Sandve Alnæs har spilt sammen i duoen Vilde&Inga i nærmere ti år. De ga i 2014 ut debutalbumet sitt ‘Makrofauna’ på ECM, og har siden dette gitt ut to nye plater på Sofa Records. Duoen har utviklet en rik og variert klangpalett, musikken er langsom og organisk. De to musikerne har klassisk musikkutdanning, men opererer i skjæringspunktet mot improvisert musikk og samtidsmusikk. Vilde & Inga har også trioen Azkadenya med Sidsel Endresen, og har spilt med musikere som Akira Sakata, Sofia Jernberg og Mette Rasmussen. 

Vilde Sandve Alnæs (fiolin), Inga Margrete Aas (kontrabass)

 
Trompetist og blokkfløytist Kristin Andersen Høvin (f. 1973) har spilt impromusikk i over 25 år, i både inn- og utland. Hun har først og fremst vært en av de fire medlemmene i improensemblet SPUNK. Utover dette har hun spilt i flere andre sammenhenger, både solo og i ulike ad hoc-konstellasjoner.
Kristin liker å finne på, og planlegger ikke hva hun skal spille på forhånd.
 
Kristin Andersen Høvin (trompet, blokkfløyte)

Konsertstart 15:00

Dørene åpner 14:30

Refusjonsgaranti: 

Det legges til å begynne med ut et begrenset antall billetter, men vil åpnes opp for flere dersom reglene tillater det. Skulle arrangementet bli avlyst pga restriksjoner som følge av Covid-19, er publikum garantert å få pengene tilbake.

 

 

Andre artister

Jazzboksen
Lørdag 6. juli / Kl: 12:00

Jazzprat lørdag

Gratis
Jazzboksen
Fredag 5. juli / Kl: 12:00

Jazzprat fredag

Gratis
Jazzboksen
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Jazzprat torsdag

Gratis
Jazzboksen
Onsdag 3. juli / Kl: 14:00

Jazzprat onsdag

Gratis
Bilde av Fieh
Energimølla
Fredag 5. juli / Kl: 23:59

Fieh

Steinhuset
Onsdag 3. juli

Jubileumsplakat