10.07.2021 KL.15:00
Bergseminaret
KR. 300,-

Avanthagen: Vilde & Inga + Kristin Andersen Høvin solo

Avanthagen – stedet der fri musikk vokser vilt!

Avanthagen er en fast post på programmet til festivalen, og har gjennom årenes løp introdusert publikum til mange unike musikermøter. På grunn av renovering av vår faste scene Smeltehytta, blir Avanthagen i år flyttet til Bergseminaret. Fortsatt unik musikk i Kongsberg-unike omgivelser!

Inga Margrete Aas og Vilde Sandve Alnæs har spilt sammen i duoen Vilde&Inga i nærmere ti år. De ga i 2014 ut debutalbumet sitt ‘Makrofauna’ på ECM, og har siden dette gitt ut to nye plater på Sofa Records. Duoen har utviklet en rik og variert klangpalett, musikken er langsom og organisk. De to musikerne har klassisk musikkutdanning, men opererer i skjæringspunktet mot improvisert musikk og samtidsmusikk. Vilde & Inga har også trioen Azkadenya med Sidsel Endresen, og har spilt med musikere som Akira Sakata, Sofia Jernberg og Mette Rasmussen. 

Vilde Sandve Alnæs (fiolin), Inga Margrete Aas (kontrabass)

 
Trompetist og blokkfløytist Kristin Andersen Høvin (f. 1973) har spilt impromusikk i over 25 år, i både inn- og utland. Hun har først og fremst vært en av de fire medlemmene i improensemblet SPUNK. Utover dette har hun spilt i flere andre sammenhenger, både solo og i ulike ad hoc-konstellasjoner.
Kristin liker å finne på, og planlegger ikke hva hun skal spille på forhånd.
 
Kristin Andersen Høvin (trompet, blokkfløyte)

Konsertstart 15:00

Dørene åpner 14:30

Refusjonsgaranti: 

Det legges til å begynne med ut et begrenset antall billetter, men vil åpnes opp for flere dersom reglene tillater det. Skulle arrangementet bli avlyst pga restriksjoner som følge av Covid-19, er publikum garantert å få pengene tilbake.

 

 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.