06.07.2019 KL.15:00
Smeltehytta
KR. 350,-

Avanthagen

Kongsberg Jazzfestival har i mange år presentert tre konserter i ett i Smeltehytta med merkelappen Avanthagen.

Avanthagen har blitt en viktig del av Kongsberg Jazzfestival og er med på å understreke vår satsning på eksperimentell musikk. I år tar vi også opp igjen samarbeidet med Ny Musikk, og programmet består av tre konserter som som bør begeistre selv den mest blaserte festivalgjenger. Avanthagen – stedet der fri musikk vokser vilt!

 

Dørene åpnes ca kl. 14:30
Konsertstart kl. 15:00
Fri aldersgrense

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster for nærmere informasjon.

 

Sofia Jernberg & Agnes Hvizdalek

Enestående sangere på samme scene!

So a Jernberg er en svensk/etiopisk sanger og komponist. En av hennes hovedinteresser som sanger er å utvikle stemmens «instrumentale» muligheter. Hun har gått en lang vei i arbeidet med såkalte «split tones», toneløs sang og forvrengt vokal.

Agnes Hvizdalek er improvisasjons- musiker med stemme som hovedin- strument. Dedikasjonen til ny musikk og fascinasjon for den menneskelige stemmen kommer til uttrykk i hennes abstrakte vokalmusikk. Hun jobber i et vidt spektrum av sjangre — fra jazz til støy og elektronisk dansemusikk til klassisk samtidsmusikk.

 

Isabelle Duthoit solo

Vi kan forvente forrykende im- provisasjoner med et veldig høyt detaljnivå.

Franske Isabelle Duthoit er kjent for et mangeårig samarbeid med trompetisten Franz Hautzinger og hun overbeviste hele salen under fjortårets konsert på Blow Out! med Lene Grenager og Hamid Drake.

Til Kongsberg kommer hun solo, på vokal og klarinett

 

Summer Strings

De siste årene har dirigenten og olinisten Ilan Volkov samlet et stjernelag under paraplyen Summer Strings på Café Oto i London, og nå tar vi idéen videre til Kongsberg for dette samarbeidet med Ny Musikk.

Sammen med Ilan Volkov får vi denne gangen høre en norsk Summer Strings, med Tanja Orning på cello og John Andrew Wilhite og Michael Francis Duch på basser.

 

 

SÆRINGPASS | Pris: 1 500,-Gir tilgang til alle konserter på Smeltehytta,
Galleri Åkern og nattkonsertene på Energimølla! Billetten må byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand.
KJØP
SÆRINGPASS
2020

FESTIVALPASS 2023 | Pris: 3 450-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2022 HER

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.