08.07.2023 KL.1830
Kirketorget
KR. 700,-

AURORA // Metteson

Norges store internasjonale stjerne på Kirketorget! Popkometen Metteson går på scenen før henne. Dette vil du få med deg!

Norges store internasjonale popstjerne, Aurora, headliner Kongsberg Jazzfestival lørdag 8. juli. Popkometen Metteson vil gå på scenen før henne. For en kveld dette blir! Det er bare å gjøre seg  klar for store følelser, magiske sceneshow, dansing og allsang.

Allerede som 6 åring kjente AURORA behovet for å sitte for seg selv og skape noe. Innen hun var tolv år hadde hun skrevet Runaway; en låt som senere ble utgitt, og som tusenvis av mil unna-inspirerte en annen tolvåring, Billie Eilish, til å lage sin egen musikk.
 
Vokalist, låtskriver og produsent: AURORA har vist seg som et tresidig talent, som vokalist, låtskriver og produsent. Siden hun stormet inn i rampelyset i 2015 med sin debut-EP Running With The Wolves, har hun nå over 20 millioner månedlige lyttere på Spotify, samlet opp utrolige 2.6 milliarder strømminger av låtene sine, og solgt over en million album på verdensbasis. Hun har opptrådt på Oscarutdelingen, turnert over hele verden og vært musikalsk gjest på TV-show som The Late Show with Stephen Colbert og Late Night with Seth Meyers.
 
 
Dette høres ut som fremtiden: uforskammet storslått kaleidoskopisk pop, skriver The Guardian om Norges neste store popstjerne, Metteson.

Metteson, hjertebarnet til multikunstneren Sverre Breivik, startet karrieren i med å bli pekt ut som årets debutant av en samlet norsk musikkbransje, tildelt årets Stjerneskudd under by:Larm og bergta hele landet med fremføringer av singelen Under Your Shirt. Siden har han sluppet EP’en Convince Me og turnert inn- og utland hele 2022. Noe som ble avsluttet foran 6000 publikummere i et stappfullt Sirkus under Øyafestivalen i august.

Tider for kvelden:

18:30 Dørene åpner 
20:30 Metteson
22:15 AURORA

***

Aldersgrenser:

På Kirketorget vil det være fri alder, men arrangementene passer ikke for små barn. Vi anbefaler derfor ingen under 13 år på arenaen.  

Publikum som er over 18 år og som ønsker å drikke alkohol, vil ved fremvisning av gyldig ID få påsatt skjenkebånd.  

Det er adgang til Kirketorget for ungdom som har fylt 16 uten følge med voksen. ID må fremvises. 

Vergeordning for barn/unge opp til 16 år:  
Ungdom opptil 16 år kan komme inn på torget i følge med verge.  

Krav til verge:  
– Fylle ut vergeskjema. Du finner lenke her: Vergeskjema
– 
En verge kan ledsage maksimalt 4 ungdommer.  
– Verge må være edru, over 25 år, og kan ikke hente ut skjenkebånd før de man er ledsager for har forlatt Kirketorget.  
– Vergen bekrefter sin rolle og sitt ansvar som verge i det digitale vergeskjemaet. 

Ungdom mellom 13-21 år kan kjøpe rabatterte billetter gjennom Bizzy-appen (må lastes ned). 

Ekstra nattavganger med VY:

Det settes opp ekstra bussavganger mellom Kongsberg og Drammen/Oslo, og Kongsberg og Notodden. For mer info se under transport her eller på Vy.no

 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.