lørdag 08.07.23
Kirketorget

AURORA // Metteson

Auroras eneste festivalkonsert på østlandet 2023 – er her, på Kirketorget! Popkometen Metteson går på scenen før henne. Dette vil du få med deg!

Konsertstart: 20:00 Pris enkeltbillett: 700,-

Som eneste festival på Østlandet i 2023, headliner Norges store internasjonale popstjerne, Aurora, Kongsberg Jazzfestival lørdag 8. juli. Popkometen Metteson vil gå på scenen før henne. For en kveld dette blir! Det er bare å gjøre seg  klar for store følelser, magiske sceneshow, dansing og allsang.

Allerede som 6 åring kjente AURORA behovet for å sitte for seg selv og skape noe. Innen hun var tolv år hadde hun skrevet Runaway; en låt som senere ble utgitt, og som tusenvis av mil unna-inspirerte en annen tolvåring, Billie Eilish, til å lage sin egen musikk.
Vokalist, låtskriver og produsent: AURORA har vist seg som et tresidig talent, som vokalist, låtskriver og produsent. Siden hun stormet inn i rampelyset i 2015 med sin debut-EP Running With The Wolves, har hun nå over 20 millioner månedlige lyttere på Spotify, samlet opp utrolige 2.6 milliarder strømminger av låtene sine, og solgt over en million album på verdensbasis. Hun har opptrådt på Oscarutdelingen, turnert over hele verden og vært musikalsk gjest på TV-show som The Late Show with Stephen Colbert og Late Night with Seth Meyers.
Dette høres ut som fremtiden: uforskammet storslått kaleidoskopisk pop, skriver The Guardian om Norges neste store popstjerne, Metteson.

Metteson, hjertebarnet til multikunstneren Sverre Breivik, startet karrieren i med å bli pekt ut som årets debutant av en samlet norsk musikkbransje, tildelt årets Stjerneskudd under by:Larm og bergta hele landet med fremføringer av singelen Under Your Shirt. Siden har han sluppet EP’en Convince Me og turnert inn- og utland hele 2022. Noe som ble avsluttet foran 6000 publikummere i et stappfullt Sirkus under Øyafestivalen i august.

Tider for kvelden:

18:30 Dørene åpner
20:30 Metteson
22:15 AURORA

Aldersgrenser:

Alle over 18 år må ha eget skjenkebånd dersom de skal drikke annet enn mineralvann. Gyldig ID må fremvises.
Adgang for ungdom 16-17 år (gyldig ID må fremvises).
Vergeordning for ungdom under 16 år. Vergeskjema her. 

Vi vil gjøre oppmerksom på at konserter på Kirketorget først og fremst er for voksne, og at vi ikke anbefaler barn under 13 år å være på Kirketorget på kveldstid.

Er du mellom 13-21 år så kan du laste ned bizzyappen, da får ungdomsrabatt til konserten,

Andre artister

Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien

Bildet er av Mall Girl
Privat Bar
Onsdag 3. juli / Kl: 22:30

Mall Girl