06.07.2017 KL.17:00
Argus Grand Hotell
KR. 300,-,-

Asmundsen & Co

Bassisten Tine Asmundsen fra Kongsberg har samarbeidet med pianolegenden Einar Iversen i mange år. Nå ønsker hun å løfte fram Iversen som komponist.

Einar Iversen er et helt sentralt navn i norsk jazzhistorie. Han er først og fremst kjent som en fremragende pianist, men i løpet av sin lange karriere har han skapt en mengde betydelige komposisjoner. Det er denne nasjonale jazzskatten Tine Asmundsen og hennes musikere nå vil gi nytt liv og uttrykk. Den snart 87-årige Einar Iversen har fulgt dette prosjektet med stor interesse og entusiasme, og han har også vært involvert i utvalget av komposisjonene. Bandets medlemmer er alle engasjert i arbeidet med nye arrangementer skrevet spesielt med tanke på en videreføring av de enkelte komposisjonene, samtidig som den musikalske kjernen i Iverens tonespråk bevares.

Tine Asmundsen kaller sitt nye band Asmundsen & Co. Det er en videreføring av hennes band Lonely Woman, og fra det bandet er fremdeles veteranene Rune Klakegg og Vidar Johansen med. Dessuten får vi høre de ytterst lovende Magnus Aannestad Oseth og Terje Engen på henholdsvis trompet og trommer.

Tine Asmundsen (bass), Vidar Johansen (sax, fløyte), Rune Klakegg (piano), Magnus Aannestad Oseth (trompet), Terje Engen (trommer).

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.