torsdag 06.07.17
Argus Grand Hotell

Asmundsen & Co

Konsertstart: 17:00 Pris enkeltbillett: 300,-,-

Bassisten Tine Asmundsen fra Kongsberg har samarbeidet med pianolegenden Einar Iversen i mange år. Nå ønsker hun å løfte fram Iversen som komponist.

Einar Iversen er et helt sentralt navn i norsk jazzhistorie. Han er først og fremst kjent som en fremragende pianist, men i løpet av sin lange karriere har han skapt en mengde betydelige komposisjoner. Det er denne nasjonale jazzskatten Tine Asmundsen og hennes musikere nå vil gi nytt liv og uttrykk. Den snart 87-årige Einar Iversen har fulgt dette prosjektet med stor interesse og entusiasme, og han har også vært involvert i utvalget av komposisjonene. Bandets medlemmer er alle engasjert i arbeidet med nye arrangementer skrevet spesielt med tanke på en videreføring av de enkelte komposisjonene, samtidig som den musikalske kjernen i Iverens tonespråk bevares.

Tine Asmundsen kaller sitt nye band Asmundsen & Co. Det er en videreføring av hennes band Lonely Woman, og fra det bandet er fremdeles veteranene Rune Klakegg og Vidar Johansen med. Dessuten får vi høre de ytterst lovende Magnus Aannestad Oseth og Terje Engen på henholdsvis trompet og trommer.

Tine Asmundsen (bass), Vidar Johansen (sax, fløyte), Rune Klakegg (piano), Magnus Aannestad Oseth (trompet), Terje Engen (trommer).

Andre artister

Skavangertun sykehjem
Torsdag 4. juli / Kl: 12:00

Gulljazz 2024

Gratis
Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien