lørdag 10.07.21
Gamle Norge

Amund Maarud Trio feat. Bugge Wesseltoft

En av landets råeste og mest respekterte gitarister er klar for å spille fletta av publikum på Gamle Norge lørdag ettermiddag. 

Konsertstart: 16:00 Pris enkeltbillett: 350,-

Amund Maarud er mest kjent som energisk gitarhelt med sitt eget band, duoen Morudes og rockebandet The Grand. Han har vunnet Spellemannprisen, og mottatt Notoddens Bluespris og Tonos Edvardpris. Amund Maarud er en artist som legger sin ære i å tøye sjangerbåsene og har opparbeidet seg et solid publikum som gleder seg over hans mange musikalske vridninger. Gjennom sin snart 20 år lange karriere har Amund turnert i Europa, USA, Russland, Kambodsja og Sør Korea. 

Med seg på scenen denne dagen har han bror og trommeslager Henrik Maarud, som han også spiller sammen med i duoen Morudes, og multiinstrumentalist Lars Horntveth, mest kjent fra Jaga Jazzist.

Bugge Wesseltoft er special guest på konserten. «Bugge er en ubestridt legende og at han skal være gjest er en stor glede og ære», sier Amund

Konsertstart: 16:00
Dørene åpner: ca. 14:30

NB! Det er viktig at publikum som ønsker å sitte samlet kommer samtidig. 

Refusjonsgaranti: 

Det legges til å begynne med ut et begrenset antall billetter, men vil åpnes opp for flere dersom reglene tillater det. Skulle arrangementet bli avlyst pga restriksjoner som følge av Covid-19, er publikum garantert å få pengene tilbake.

Andre artister

Energimølla
Torsdag 4. juli / Kl: 23:59

Elephant9

Gamle Norge
Onsdag 3. juli / Kl: 13:00

Gamle Norge-pass

Gamle Norge
Lørdag 6. juli / Kl: 22:30

Åge Aleksandersen & Sambandet

Kongsberg kirke
Lørdag 6. juli / Kl: 23:59

Jimetta Rose & The Voices of Creation

Kirketorget
Onsdag 3. juli / Kl: 11:00

GAVEKORT – KONGSBERG JAZZFESTIVAL

Kongsberg kirke
Torsdag 4. juli / Kl: 17:00

HORTA: Elias Akselsen/ Stian Carstensen/ Ola Kvernberg