onsdag 05.07.23
Christians kjeller

Amund Maarud Trio

En av landets råeste og mest respekterte gitarister er klar for å spille fletta av publikum på Christians kjeller.

Konsertstart: 20:30 Pris enkeltbillett: 390,-

Med et to-sifret antall utgivelser og tusenvis av konserter over hele verden i beltet, tar Amund Maarud turen til Kongsberg Jazzfestival og Christians Kjeller, plassen han tidligere har holdt sagnomsuste konserter.

«Gitaren er min lynavleder. Når jeg spiller konsert stopper tida, alt handler om å fange øyeblikket og krype inn i musikken», sier Amund.

Amund sin trio består av, foruten han selv på vokal og gitar, Vegard Staum på trommer og Kim André Tønnesen på bass. «Disse gutta er helt fantastiske og hver gang vi spiller sammen, kommer det noe nytt», sier Amund. «Vi gleder oss til å spille på en av mine favorittscener i hele landet! »

Spellemannpris-vinner Amund Maarud har vært en ledende stjerne på den norske blues/ rock/impro-scenen i over to tiår. Sjangernysgjerrighet har blitt et varemerke for den svært aktive gitarvirtuosen. Amund ble tildelt Spellemannpris i 2011. Han fikk Tonos Edvardpris i klassen «populær» i 2016. Han ble tildelt Bluesprisen på Notodden Bluesfestival i 2016. I 2018 fikk Amund sin egen stjerne på Blues Walk of Fame på Notodden ved siden av slike som Ry Cooder, BB King og Bonnie Raitt.

Amund Maarud – gitar, Kim André Tønnesen – bass, Vegard Staum – trommer

Denne konserten erstatter Eberson-konserten som ble avlyst. Har du billett til Eberson, gjelder denne for Amund Maarud Trio.

Andre artister

Christians kjeller
Onsdag 5. juli / Kl: 20:30

Amund Maarud Trio

Jazzboksen
Onsdag 5. juli / Kl: 14:00

Jazzprat med Now’s the Time: Thomas Hylland Eriksen & David Murray

Gratis
Jazzboksen
Torsdag 6. juli / Kl: 12:00

Jazzprat med Now’s the Time

Gratis
Jazzboksen
Fredag 7. juli / Kl: 12:00

Jazzprat med Now’s the Time

Gratis
Jazzboksen
Lørdag 8. juli / Kl: 12:00

Jazzprat med Now’s the Time

Gratis
Skavangertun sykehjem
Torsdag 6. juli / Kl: 12:00

Gulljazz

Gratis