04.07.2015 KL.23:30
Christians kjeller
KR. 300,-,-

Acuna/Mathisen/Wakenius – AVLYST!

Den hardtarbeidende norske bassisten Per Mathisen har slått seg sammen med to av bransjens mest respekterte internasjonale musikere. Perkusjonist Alex Acuna kommer helt fra Peru og sammen med den svenske gitaristen Ulf Wakenius forventer vi et kruttsterkt møte på Christians kjeller! 

Acuna har jobbet med så forskjellige artister som Elvis Presley, Paul McCartney og Chick Corea, men han har også jobbet mye med norske musikere, blant annet Jan Gunnar Hoff. på 1970-tallet var Acuna en del av jazzfusionbandet Weather Report, og samarbeidet der med Wayne Shorter og Joe Zawinul.

«Ulf is one of the greatest guitarists alive in the world today» uttalte den verdenskjente, nå avdøde, Oscar Peterson om Ulf Wakenius. Wakenius ble med i Oscar Petersens kvartett i 1997, og har senere også gjort stor suksess med vokalisten Youn Sun Nah. Wakenius er en allsidig gitarist og er kjent for sin vakre gitarsound.

Per Mathisen kjenner vi som en gjenganger i norsk jazzmiljø. Han spiller med Ensemble Denada og et utall andre konstellasjoner, inkludert sin egen Per Mathisen Trio.

Å høre disse tre musikerne sammen er en aldri så liten begivenhet!

Alex Acuna (trommer/perkusjon), Per Mathisen (bass), Ulf Wakenius (gitar)

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.