torsdag 07.07.22
Barnivalparken

Barnivalen 2022: Program torsdag

Endelig kan vi igjen fylle Barnivalparken med gøyale aktiviteter, verksteder med musikk og sang, hoppeslott, konserter, teater og god stemning i tre hele dager! Årets mest spektakulære nyhet er at vi setter opp Jazzfestivalens sceneikon gjennom mange år: TUBALOON!

Konsertstart: 11:00 Pris enkeltbillett: 200,-

Barnivalen er en festival for, av og med barn og unge. Og våre fantastiske funksjonærer er med og arrangerer, slik at dere kan få oppleve alt det morsomme som skjer i parken.
 
På Barnivalen i år får vi besøk av mange kjente og kjære artister. På torsdag kommer:
 

– Rasmus og Verdens Beste Band//Tubaloon

Rasmus og verdens beste band er et kritikerrost og prisbelønnet band fra Trondheim. Bandet har solgt godt over 20 000 barneplater, turnert Norge rundt, laget mengder av barnemusikk for NRK SUPER og står bak moderne barnehits som «Puppan te pappa» og «Kosinus-sangen».

– Campingkompaniet//popup

Campingkompaniet er et omreisende teaterkompani bestående av skuespillerne Lisa Birkenes Thun og Sofia Knudsen Estifanos. Sammen kjører de Norge rundt i veiens mest fargerike bil og spiller nye, elleville versjoner av norske folkeeventyr, med sin helt egen vri. …og en god del (miljøvennlig) konfetti. Og i bagasjen denne gang har de med seg forestillinga «Risen som ikke hadde noe hjerte på seg».

– Swing’it Dixieband//Tubaloon

Swing’it Dixieband tar med publikum på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanteren til 1920-tallets New Orleans! De spiller fengende og underholdende dixieland, med humor, kleine vitser, tre bøtter sjarm og en ustemt banjo – servert med stråhatter, tversoversløyfer og masse spilleglede.

– Lågen Revyteater//Teaterteltet

Revygruppen har sitt utspring fra Lågen Arbeidstjeneste, som er et arbeids- og aktivitetssenter i Kongsberg, med tilrettelagt tilbud for voksne med ulike typer funksjonshemning. Revyteateret er en av de mest populære aktivitetene de har, og de har satt opp flere store forestillinger i Kongsberg Musikkteater. Aktiviteten er så populær, at de i år kan skilte med 10 års jubileum.

– Gatekunst workshop med CFSN//Workshopteltet

Velkommen til spray workshop med CFSN. Her får du spraye et maleri med farger fra spraybokser. Aktiviteten er selvsagt gratis for barn og unge.

– ExoKids//Tubaloon

Exo Kids er kjent for sitt fantasifulle univers og sin lekne tilstedeværelse på scenen. Mange barn kjenner kanskje også igjen låter som «Klin kokos appelsin» og «Superhelt» fra NRK super radio, hvor flere av bandets låter har blitt spilt mye de siste årene. Exokids består av Signe Marie Sørensen og Trond Helge Bårdsen. Og med seg på ferden har de også Bård Berg på trommer og Njål Uhree på bass, synth og vokal. Sammen lover gjengen et fyrverkeri av en utenomjordisk fest – med fengende låter, dansbare rytmer og høydepunkter fra de to albumene til gruppa, sydd sammen spesielt for festival, sol og sommer.

 

Torsdag 5. Juli

11:00 Parken åpner

11:15 Teater: Campingkompaniet

11:30 Workshop: Gatekunst m/ CFSN

12:15 Konsert: Swing’it

12:30 Teater: Lågen RevyTeater

13:00 Teater: Campingkompaniet

13:00 Malejam: Kunst

13:45 Workshop: Gatekunst m/ CFSN

14:00 Konsert: ExoKids

14:30 Barnivalfilm – Krona Kino: Minions: Historien om Gru (Aldersgrense: 6 år)

14:30 Teater: Lågen RevyTeater

15:15 Konsert: Rasmus & Verdens Beste Band

11:00-16:00 The Flying Seagulls

16:00 Parken Stenger

 

Det fulle programmet blir trykt på papir, men her er også link til digitalt blabart program – 

DIGITALT BARNIVALPROGRAM 2022 

Vi gleder oss til å se dere på Barnivalen!

 

Andre artister

Kongsberg kirke
Søndag 30. juni / Kl: 19:00

Kongsberg Storband og Anne-Carolyn Schlüter: Duke Ellington’s Sacred Concert

Privat Bar
Fredag 5. juli / Kl: 16:00

Ved porten til stillhetens skog: Et møte med Stian Carstensen og Lars Elling

Bildet er av 1624
Privat Bar
Torsdag 4. juli / Kl: 20:00

1624

Dette er et bilde av Swing'it
Privat Bar
Lørdag 6. juli / Kl: 16:00

Swing’it

Smeltehytta
Lørdag 6. juli / Kl: 14:30

Avanthagen: Marlies Debacker + Inga Stenøien + Moberg/Lien

Bildet er av Mall Girl
Privat Bar
Onsdag 3. juli / Kl: 22:30

Mall Girl