UTSOLGT!
torsdag 07.07.22
Gamle Norge

Hellbillies

Det går aldri til helvete med Hellbillies.

Konsertstart: 22:00 Pris enkeltbillett: 595,-

Etter over 30 år på veien har Hellbillies en urokkelig status som et av landets aller beste liveband. Da bandet slapp sitt nyeste album «Blå dag», omtalte Dagsavisen dem treffende nok som «en del av den norske folkesjela». Nå gleder legendene seg stort til å kunne møte sitt store publikum rundt om i landet igjen. 

«Å reise rundt til kulturhus, klubber og festivaler her til lands, er noe av det beste vi vet, og det er noe vi virkelig har savnet under pandemien. Nå er vi veldig klare for å gi publikum over hele landet en skikkelig god konsertopplevelse igjen, og noen splitter nye låter med oss», forteller bandet.

Hellbillies har underholdt publikum i hver eneste krik og krok av Norge siden 1990. Etter utallige turneer og plateslipp, høster legendene fortsatt fantastiske tilbakemeldinger fra både anmeldere og publikum. Da Norge stengte ned grunnet pandemien, hadde bandet akkurat startet sin utsolgte jubileumsturné, som skulle bli den lengste turneen i bandets historie. Hellbillies har solgt over én million plater, og stadig nye generasjoner oppdager deres mange bidrag til den norske sangskatten. Et nylig eksempel på dette er stjerneskuddet Emma Steinbakken, som tolket Hellbillies-klassikeren «Eg glymer deg aldri» til NRK-suksessen Rådebank, og som toppet både radio- og strømmelister med «Jeg glemmer deg aldri» i lengre tid.

Hellbillies er som alltid anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen og innehar en energi og rutine som er en sann fryd å oppleve. Så om du vil synge med til udødelige klassikere som «Den finast eg veit», «Ei Krasafaren Steinbu», «20 år på vegen» og «Søvnlaus» er det mulighet for det på Gamle Norge, torsdag 7 juli! 

Konsertstart 22:00
Dørene åpner: 21:00

Husk at du kan kjøpe Gamle Norge-pass, som gir tilgang til alle de 7 konsertene på Gamle Norge under festival. Link til kjøp av pass her.

Aldersgrense 20 år. Ingen vergeordning.

Andre artister

Bilde av Amund Stenøien Quartet
Energimølla
Torsdag 4. juli / Kl: 14:00

ASQ:Amund Stenøien Quartet + Michaël Attias

Bilde av Mona Krogstad
Sølvsalen
Lørdag 6. juli / Kl: 17:00

Mona Krogstad: Serenity Now feat. Kristoffer Lo (bestillingsverk)

Bilde av Thurston Moore
Energimølla
Lørdag 6. juli / Kl: 23:59

Thurston Moore Group

Dette er et bilde av Cezinando, Lemaitre og Synne Vo
Kirketorget
Torsdag 4. juli / Kl: 19:00

Cezinando / Lemaitre / Synne Vo

tekstbilde særingfest
Smeltehytta
Fredag 5. juli / Kl: 19:30

Særingfest: Child of Illusion – Fred Moten & Brandon Lopez – Nicole Mitchell – Mayas/Buck/Stackenäs/Zanussi

tekstbilde særingfest kongsberg jazzfestival 2024
Smeltehytta
Torsdag 4. juli / Kl: 21:30

Særingfest torsdag: Phil Minton & Veryan Weston