ETTERLENGTA SAMARBEID

«For hvert nytt album styrker den svensk-norske kvintetten Atomic sitt krav om å være et av verdens beste band». Dette skrev det velrenommerte, amerikanske jazzmagasinet Downbeat for ikke lenge siden.

Alle som har hørt Atomic, vil nikke bekreftende til denne påstanden, for det skal vanskelig gjøres å finne et band som formidler en slik enorm musikalsk intensitet, temperament og karismatisk energi Det er en sann svir å overvære en Atomic-konsert.

Musikken treffer oss med stor intensitet både i hjernen og hjertet (mest i hjertet!). Og musikken har mange fasetter, den bølger fra det ekspressive og temperamentsfulle til det lyriske og ettertenksomme. – Trondheim Jazz Orchestra er et annet norsk orkester som vekker oppsikt overalt hvor de spiller, enten det er på en festivalscene i Norge eller i jazzmetropolen New York.

Bandets kvaliteter er så åpenbare at det har tiltrukket seg internasjonale toppmusikere som Pat Metheny og Chick Corea. Nå blir endelig drømmesamarbeidet en realitet: Atomic + Trondheim Jazz Orchestra!

Tekst: Tor Dalaker Lund

 

 

SÆRINGPASS | Pris: 1 500,-Gir tilgang til alle konserter på Smeltehytta,
Galleri Åkern og nattkonsertene på Energimølla! Billetten må byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand.
KJØP
SÆRINGPASS
2019
FESTIVALPASS 2019 | Pris: 3 395,-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2019 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

3.-6. JULI 2019
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.