Det andre teateret

Hele byen blir en teaterscene under årets Jazzfestival!

Har du lyst til å åpne stua di eller garasjen din for publikum? Eller kanskje arbeidsplassen? Eller kanskje du bare har en morsom idé til hvor det hadde vært artig å oppleve en improvisert teaterforestilling?

I år får vi besøk fra Det Andre Teatret, Norges største improteater! Tre skuespillere og en musiker skal gjennomføre 6 improviserte, stedsspesifikke forestillinger rundt omkring i byen under festivalen. Gjennom improviserte scener og musikk vil skuespillerne avdekke det samlede minnet på et ukjent sted. Litt poetisk, litt historisk og ganske morsomt!

Vi inviterer publikum til å komme med forslag på spillesteder for forestillingene. Spillestedene kan være private hjem, historiske bygg eller andre spennende steder. Det er ønskelig at stedene er sentrumsnære og under tak. Lokalene må kunne romme minimum 30 personer og alt i rommet må kunne brukes under forestillingene.

Forslag kan sendes til kontoret@kongsbergjazz.no innen 20. april.

Dette prosjektet tror vi blir en skikkelig snakkis på årets festival og vi gleder oss til å motta spennende forslag!

Om Det Andre Teatret:

Det Andre Teatret er Norges første og største improteater. Hver uke spiller de forestillinger for både barn og voksne på egen scene i Oslo. De turnerer rundt på skoler, kulturhus og internasjonale festivaler over hele verden, og holder også kurs i improvisasjon. Teatersjef og kunstnerisk leder er Mats Eldøen. Mats er også en av skuespillerne som kommer til Kongsberg for å spille forestillingene Alle, alt, alltid.

Det andre teateret