Dans deg gjennom sommernatta!

Etter en full dag med mange flotte konserter er det på tide å danse seg inn i sommernatta! På kveldene under festivalen fortsetter vi festen med en rekke DJ’s og klubbkonsepter. Nedenfor ser du en guide på hvor det er lurt å ta turen videre.

 

Onsdag

 

DJ Audun Vinger

Audun spiller meget gode og halvkjente låter med en hovedvekt på jazz, soul og funk fra 70-tallet. I år kommer Audun tilbake for å sette den rette stemningen første festivalnatt.

[event id=»16895″]

 

Torsdag

 

Festivalnach med Hannejazz

Om du kan flosse, tverke, eller nikke til rytmen – kom kom! Det blir 3-glass-med-bobler-til-lunsj-stemning midt i sommernatta! Spillelista er proppfull og du kan danse, skravle, tøyse og le natta lang!

[event id=»16878″]

 

DJ Brighteyes

De siste 10 årene har hun vært aktiv som DJ i Oslos klubbverden. Til Kongsberg kommer hun med sin mix av soul, funk, jazz og hip hop.

[event id=»16886″]

 

Fredag

 

Festivalnach med DJ Brighteyes

De siste 10 årene har hun vært aktiv som DJ i Oslos klubbverden. Til Kongsberg kommer hun med sin mix av soul, funk, jazz og hip hop.

[event id=»16878″]

 

DJ Heit i Flette & Gudsbevis

Mange omtaler dem som Kongsbergs store stesønner og atter en gang vender Martin Eia-Revheim og Lars Martin Dahl hjem til Jazzboksen for å helbrede stive konserthofter og knuste hjerter med platebagger fulle av dansbar jazz, funk, soul og boogiebeats.

[event id=»16896″]

 

Lørdag

 

Festivalnach med DJ Kent Horne

Elektronisk musikk og disko ligger tjukt over dj-settene, men med en oppvekst marinert i progrock og metallmusikk og skolering fra klassisk musikk(!), kan du alltid forvente deg en rå og utforskende, og samtidig nennsom håndtering av dansekåtskapen. Horne ser sammenhenger i musikkhistorien du ikke ante fantes og gjør dem uimotståelig på dansegulvet!

[event id=»16871″]

 

DJ Dust

DJ Dust aka Jan Tørresen kan med rette kalles en DJ-veteran. Helt siden 80-tallet har han spilt musikk for danseglade mennesker. Han holder fremdeles koken med sin energiske og spennende miks av soul, funk og disco, og er stadig å finne bak spakene på Oslos beste klubber.

[event id=»16358″]

 

Bilde: Christian Haukeli