Bytt billetter til bånd!

Det blir mye folk på Kirketorget på konsertene fredag og lørdag kveld. For å unngå at køene ved innslipp blir lange, anbefaler festivalen at alle med pass eller billetter til Kirketorget bytter disse inn i bånd i forkant i Båndboden.

Båndboden

Båndboden ligger midt i Kongsberg sentrum, nærmere bestemt i Fellesbrukskrysset. Ser du en blå konteiner som heter Magasinet er du på rett plass. Boden er åpen fra 10:00 til 20:00 fredag og lørdag.

Hva hvis du ikke rekker Båndboden?

Fortvil ikke, det vil også være mulig å bytte til bånd i innslippet, men dette vil ta ekstra tid og gjøre køen lengre.

Under 18 år og vil på konsert på Kirketorget?

Fortvil ikke! Kongsberg Jazzfestival ønsker å være en åpen og inkluderende festival, også for de som er under 18. Derfor har vi etablert en vergeordning der mindreårige gjester under 18 år kan komme inn i følge med en person over 25 år.

Hver verge kan maksimalt ta med seg to mindreårige, og Vergen skal til en hver tid ha oppsyn over disse. Både de mindreårige og Vergen vil bli merket med egne bånd, slik at vakter og serveringspersonell lett kan se hvem som er under 18, og slik at ikke Vergen kan kjøpe alkohol til seg selv eller andre.

Det er viktig å merke seg at både Verge og mindreårig må ha gyldig billett til den aktuelle konserten. Vergen har ansvar for at de(n) mindreårige ikke benytter rusmidler før eller under konserten og at den som er verge heller ikke kan nyte alkohol/rusmidler før og under konserten.

Du må fylle ut vergeskjema i forkant og levere i Båndboden eller en av våre billettboder for registrering og påsetting av armbånd.

Tips: Print ut vergeskjema hjemme og fylle ut i forkant.

Link til vergeskjema

Mer informasjon om kjøp av billetter, passtyper, ledsager og aldersgrenser. finner du på https://kongsbergjazz.no/billetter/