NO

  /  

ENG
Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
4.-7. juli 2018

Kjekt å vite

 

Billetter til Barnivalen kan kjøpes HER, i våre salgsboder eller ved inngangen.

Under festivalen kan du kjøpe dagspass til Barnivalen i våre salgsboder på Kirketorget og i festivalgata, samt gjennom Billettservice. Ved inngangen til Barnivalparken får du byttet passet/billetten din inn i bånd. Båndet gir deg adgang til parken hele dagen.

Dagspass barn kr 150

Dagspass voksen kr 100

Barn under 2 år kommer inn gratis (dvs barn født etter 5. juli 2015). Voksne kommer kun inn i følge med barn, og må løse egen billett.

Barnivalparkens åpningstider

Onsdag: 11 – 16

Torsdag: 11 – 17

Fredag: 11 – 17

Lørdag: 11 – 17

På Barnivalen har barna prioritet!

Dette betyr at på forestillinger med liten kapasitet får barna slippe inn først. Dersom barna av en eller annen årsak har behov for å ha med seg følge, prøver vi selvfølgelig å legge til rette for dette.

For de aller minste

Hørselsvern for barn kan kjøpes i parken, selv om lydnivået fra scenen er tilpasset barn. 

Mat og drikke

Vi har et godt mattilbud i og utenfor Barnivalparken. I tillegg er det lov å ha med egen mat og drikke inn på Barnivalen, så her er det bare å pakke piknikkurven og ta med hele familien!

Workshop

Barnivalen arrangerer hvert år workshop for barn og ungdom fra ca. 10 år og oppover, i samarbeid med Kongsberg kulturskole. Vi har en bandworkshop og en paradeworkshop. Les mer om våre workshoper på www.kongsbergjazz.no

 

Barnivalen er et alkohol- og røykfritt arrangement!