6 nye navn bekreftet til Kongsberg Jazzfestival 2019

Billettene går unna og det er kun 54 dager igjen til festival: i dag er seks nye navn klare til Kongsberg Jazzfestival 2019.

 

JONAS FJELD

Fint, ekte og godt for folkesjela. 

Etter en musikalsk ungdomstid på brune kneiper og støvete danselokaler har den folkekjære rockepoeten, Jonas Fjeld skrevet og sunget låter som sitter dønn fast i den norske folkesjela. 

Mer om Jonas: 

 

BUSK, ERIKSEN & SJØSTRØM

Gjør det klar for en forrykende kveld i byens fineste bakgårdsrestaurant

Fra New Orleans, på kryss og tvers gjennom Mississippi, og til Memphris – har Vidar Busk, Daniel Eriksen og Stig Sjøstrøm nærmest blitt tatt i mot som helter, både av publikum og lokale musikere. Trioens musikk gjenspeiles i bandets landevei – sammen har de servert musikk med en dyp forankring i sørstatens bluestradisjoner, ispedd Memphis rock’n roll og New Orleans R&B.

Mer om Busk, Eriksen og Sjøstrøm:

 

UNGE STEMMER: CECILIE GRUNDT QUINTET

Moderne og stilfullt stjerneskudd! 

Også i år presenteres unge musikere under vignetten ‘Nye stemmer’. Cecilie Grundt Quintet ble startet i 2016 av saxofonist og komponist Cecilie Grundt, som ble uteksaminert fra Jazzlinja ved NTNU våren 2018. Bandet har tidligere tatt Jazzboksen med storm og har gjort suksess på festivaler og klubber. 

Mer om Cecilie: 

 

RED HOT

Vi kan garantere et godt, solid og ikke minst underholdende show

Red Hot er noe av et unikum i norsk musikkliv. Gjennom snart 14 år har spillejobbene blitt mange, og mange har lagt sin elsk på dette bandet. Gjetordet går om dette ellevehodete musikalske udyret med opprinnelse i Romsdal.

Mer om Red Hot: 

 

ÅGE STEN NILSEN & THE BUTTERFLIES

En av landets råeste og mest profilerte rocke vokalister gikk overraskende nye veier 

Etter en lengre periode med akustiske intimkonserter alene på scenen er han nå endelig klar for å presentere sitt solo band, The Butterflies!

Mer om Åge & the Butterflies: 

 

HEDEGAARD

Om du vil danse og høre hits i verdensklasse kan vi garantere at HEDEGAARD skaper liv

Om navnet Rasmus Hedegård Sørensen alias HEDEGAARD ikke ringer noen umiddelbare bjeller, så har du garantert hørt danskens ‘Happy Home’. 

Mer om Hedegaard: 

 

FESTIVALPASS 2020 | Pris: 3 395,-Gir adgang til alle festivalens konserter alle dager, forutsatt kapasitet. Billetten byttes inn i armbånd i vår salgsbod utenfor Quality Hotel Grand. Alle med festivalpass er sikret inngang på konsertene på Kirketorget. KJØP
FESTIVALPASS
2020 HER
JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.