Inforium

Billetter

 
Billetter til alle årets konserter kjøpes på Ticketmaster -HER-

HER KAN DU KJØPE BILLETT

Igjen i år selges billetter kun på Ticketmaster og på vårt utsalgssted under festivalen. Det er ikke dørsalg på våre arrangement, men du har lett tilgang til billettkjøp via nett underveis i hele konserten. Festivalen forplikter seg til å kunne utføre smittesporing, og derfor vi må ha kontaktopplysninger liggende på alle i publikum. Som noe nytt, stenger vi ikke billettsalget før konsertstart, så det går an å kjøpe billett inntil konserten er slutt. Er man på farten kan man f.eks. laste ned Ticketmaster-appen og kjøpe billett på denne. Allikevel oppfordrer vi til at du bestiller billetter i god tid, slik at du er sikret å få plass – og for å hindre kødannelse utenfor spillestedet.

FESTIVALPASS

I 2022 kan du igjen kjøpe både fullt festivalpass og dagspass til alle dagene. Vi har også pass til konsertene på Gamle Norge og et Særingpass. Festivalpass gir adgang til alle konserter, forutsatt kapasitet. Dagspass gir adgang til alle konserten den dagen billetten gjelder, forutsatt kapasitet. Både festivalpass og dagspass gir garantert adgang til konserter på vår hovedscene, Kirketorget. I tillegg er det holdt av et antall plasser på alle konserter. Førstemann til mølla gjelder, og vi har prioritert inngang for våre gjester med dagspass/festivalpass. Prioritert inngang gjelder fra det er annonsert at dørene åpner på den enkelte konserten. Alle pass er personlige og må byttes inn i armbånd i festivalens billettsalg FØR du går på konsert. Der vil du få utdelt et festivalarmbånd som må fremvises sammen med gyldig billett (aller helst mobilbillett) for å komme inn på våre arrangement. For Gamle Norge pass kan armbånd i tillegg hentes ut ved innslippet til Gamle Norge

For billetter til Kongsberg Musikkteater og Sølvsalen er det eget billettpunkt i foajeen for utdeling av plassbilletter til passkunder. Dette billettpunktet åpner en time før annonsert konsertstart.  

Ved utsolgte konserter er det følgende plassgaranti for passkunder: 

KONSERTLOKALE 

PLASSGARANTI 

Christians Kjeller 

30 

Energimølla 

50 

Gamle Norge 

100 

Privat Bar 

30 

Argus 

30 

Smeltehytta 

50 

Kongsberg Kirke 

80 

Kongsberg Musikkteater 

70 

Sølvsalen 

25 

ALDERSGRENSE

Spillestedene har forskjellig aldersgrense. Mer informasjon finner du på forsiden vår og på eventsidene på Ticketmaster.

RULLESTOLBRUKER

Billetter til rullestolbrukere kan kjøpes via Ticketmaster. For konsertlokaler med egne rullestolplasser, velges denne billettkategorien ved kjøp av billett på nett. Mot framvisning av gyldig ledsagerbevis kan du ta med deg ledsager(e) gratis på alle våre konserter.

LEDSAGER

Ledsagerbillet må hentes ut hos Ticketmaster til o,- samtidig som det kjøpes ordinær billett, så også ledsagere blir registrert i systemet. Ledsagerbeviset må framvises ved ankomst, hvis ikke vil full billettpris avkreves. 

KIRKETORGET – ALKOHOLFRITT OMRÅDE / 18+ BILLETTER 

Kirketorget har to billettkategorier «Kirketorget» og «Kirketorget -Alkoholfritt område».

«Kirketorget» Denne billetten gjelder kun for området med 18 års aldersgrense, og vil ikke gjelde for området med fri aldersgrense. Er du under 18 år må du kjøpe billett til området med fri aldersgrense.

«Kirketorget -Alkoholfritt område» Denne billetten gjelder kun for alkoholfritt område, som har fri aldersgrense. Alle under 15 år må komme i følge med en voksen (18+). Alle som ønsker å oppholde seg her må ha billett til dette området.

Det er mulig å kjøpe HC-billett og hente ut gratis ledsager-billett i begge kategorier. Det vil være tilrettelagt for tilgjengelighet på begge områder, Kirketorget og Alkoholfritt område. Dersom dere er en gruppe sammensatt av personer over og under 18 år, og ønsker å være sammen på konsert, må samtlige ha billett til «Kirketorget -Alkoholfritt område». Det er begrenset antall plasser på det alkoholfrie området. Personer under 18 år som ikke har billett til alkoholfritt område vil ikke komme inn på konserten.

ER DET TRYGT Å KJØPE BILLETTER UTENOM OFFISIELLE UTSALGSSTEDER?

Svaret er nei. Kjøp alltid billetter via offisielle utsalgssteder. Selv om billetten kan se ekte ut kan den være manipulert og dette vil først vise seg ved inngangen til konserten. Falske/ugyldige billetter vil bli avvist, uavhengig av kjøperens “gode tro”. Forsøk på salg av billetter via festivalens sosiale media kanaler vil bli slettet.

REFUNDERING OG BYTTING AV BILLETTER

Det er viktig å forsikre seg om at man har valgt riktige billetter før billettreservasjonen bekreftes. Kongsberg Jazzfestival kan ikke refundere billetter som allerede er kjøpt eller bytte disse mot andre billetter. Men – skulle arrangementet bli avlyst pga restriksjoner som følge av Covid-19, er publikum garantert å få pengene tilbake. Billettgebyret til Ticketmaster refunderes ikke, kun selve billettprisen.

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE GODE SAMARBEIDSPARTNERE

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.