Støttespillere og sponsorer

Sponsorer

Kongsberg Jazzfestival er unik også i den forstand at vi har noen usedvanlig lojale sponsorer; felles for de fleste av dem har vært med oss i en årrekke og har stor tillit til at vi presenterer en festival av topp kvalitet i uke 27 hver sommer. Her kan du lese litt om dem og hva de driver med:

Generalsponsor:

TechnipFMC er en ledende global leverandør av teknologiløsninger til energiindustrien. TechnipFMC designer, produserer og yter service på høyteknologiske systemer og produkter for olje- og gassindustrien. TechnipFMC har 44.000 ansatte spredt i 48 forskjellige land. I forbindelse med Kongsberg Jazzfestival inviterer TechnipFMC flere hundre gjester fra hele verden til Kongsberg, og byr på unike konsertopplevelser både fra festivalprogrammet og som eksklusive konserter i egen regi. TechnipFMC bruker også festivalens kompetanse aktivt i planleggingen av sine øvrige arrangement, året gjennom.

Hovedsponsor:

DNB støtter idrett, kultur, ideelle organisasjoner og andre samfunnsnyttige formål med betydelige beløp. Sponsorvirksomheten har som mål å skape ønskede assosiasjoner og økt kjennskap til konsernets merkevarer og skape gode relasjoner til kunder og medarbeidere, i tillegg til å være motiverende for DNBs medarbeidere. I løpet av festivalen deles DNB-prisen ut til en musiker som representerer det beste i norsk jazz og som har et betydelig internasjonalt potensial. DNB-prisen er på kr  300.000, og er dermed Norges største jazzpris! Kongsberg Gruppen samler hele Norges næringslivstopper til jazzfestivalen, og bidrar til at vi kan hente inn de største artistene på festivalen.
Toyota er ny hovedsponsor fra 2016, representert ved Funnemark. Gjennom samarbeidet benytter vi oss av en miljøvennlig hybridbilpark. Bra for kjøreopplevelsen, lommeboka og miljøet!

Samarbeidspartnere:

Aass Bryggeri sørger for at publikum får noe godt å leske strupen med på spillestedene våre. Quality Hotel Grand Kongsberg er offisielt festivalhotell og huser alle være tilreisende artister og gjester. Er medarrangør av Festivalgata. Laagendalsposten profilerer  festivalen gjennom hele året, både i annonser og ved å skrive om oss! Tibe Drammen er vår strategiske samarbeidspartner og reklamebyrå, og hjelper oss med festivaldesign og nye måter å promotere festivalen på.

Støttespillere:

Drammen Liftutleie avd. Kongsberg leverer maskiner, slik at vi kan rigge flotte festivalområder.

Bytesize er leverandør av våre flotte nettsider. De leverer mobiltilpassede sider og skreddersyr applikasjoner.

SOS-barnebyer har i 10 år drevet Kongsberg Jazzhus i Malawi, og vi er stolt av å ha bidratt med midler til dette

Considium Consulting Group AS har de siste to årene jobbet med Kongsberg Jazzfestivals faste- og frivillige ledelse.  

Offentlige støttespillere

Kongsberg Jazzfestival mottar offentlig støtte (etter årlig søknad) fra følgende instanser: Norsk KulturrådBuskerud fylkeskommuneKongsberg kommuneBuskerud Fylkeskommune For øvrig har festivalen et samarbeid med: Norsk Filminstitutt (Jazzfilm-programmet) og Kongsberg Næringsforening og Handelskammer

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.