NO

  /  

ENG
Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
4.-7. juli 2018

Næringslivsdagen

De siste årene har Kongsberg Jazzfestival åpnet med en dag for næringslivet. I år er temaet «grenseløs».

Kongsberg Næringsforum og Kongsberg Jazzfestival har invitert fantastiske foredragsholdere til å velge sin vinkling på temaet. Kvelden avsluttes med konssert på Kirketorget!

Spennende foredragsholdere og nettverksbygging står på plakaten på næringslivsdagen også i år. De siste årene har blant annet Gunhild Stordalen og Rune Bjerke snakket for fulle hus. I år skal Trond Bentestuen, konserndirektør for personmarked i Norge i DNB, snakke om hvordan kampanjen «Bank fra A til Å» ble laget, og Janove Ottesen skal fortelle hvordan han bygde opp Kaizers Orchestra til å bli Norges mest populære band. Fylkesmannen, Helen Bjørnøy skal også dele scene med disse to.

Næringslivsdagen markerer starten på Kongsberg Jazzfestival, og er en dag til motivasjon og glede i en hektisk hverdag!  Vi byr på inspirerende innlegg og spennende foredragsholdere, i tillegg til god mat og hyggelig selskap.

ProgramMeld deg pa her

11.30  Registrering og lunsj
12.30  Kongsberg Næringsforum og Kongsberg Jazzfestival ønsker velkommen
12.15  Helen Bjørnøy, Fylkesmann i Buskerud
12.45  Trond Bentestuen, konserndirektør for Personmarked Norge, DnB
13.15  Minglepause
13.40  Janove Ottesen – frontfiguren og mannen bak musikken og tekstuniverset til Kaziers Orchestra
14.30  Utdeling av årets Servicepris

15.00  Festivalopptog til Kirketorget
15.30  Offisiell åpning av jazzfestivalen ved Jan Erik Vold.  Utdeling av Kongsberg Jazzfestivals Musikerpris – DnB-prisen
16.30  Mottagelse og servering i Bergseminarets hage
18.30  Konser med Silje Nergaard og 30-års jubileumskonsert med DeLillos m/Poing

Helen Bjørnøy, Fylkesmann i Buskerud

Helen Bjornoy

Helen Bjørnøy tiltrådte som fylkesmann i Buskerud høsten 2013 – et fylke hun kjenner svært godt.  Hun har tidligere bred erfaring som leder og politiker. Hun var bl.a miljøvernminister i regjeringen Stoltenberg 2005 – 2007.  Fylkesmannen er først i rekken med sin versjon av dagens «oppgave» Grenseløst!

 

 

 Trond Bentestuen, konserndirektør for Personmarked Norge, DnB
Trond Bentestuen

Trond Bentestuen. Konserndirektør for Personmarked Norge i DNB. Tidligere konserndirektør for Marked, kommunikasjon og eBusiness i DNB. Kom til DNB i
2008 fra stillingen som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Expert, Han har også vært presseansvarlig og informasjonsrådgiver i Telenor. Han har en Bachelor of Arts in Journalism and Political Science fra Temple University, USA, og utdanning fra Forsvaret

 

 Janove Ottesen – frontfiguren og mannen bak musikken og tekstuniverset til Kaziers Orchestra
Janove Ottesen

Han er strategen som arbeidet hardt med å legge planer, utarbeide strategier og som virkelig sto på for å få gjennomført de visjonene han hadde for bandet. Vi får høre hvordan Kaizers Orchestra gikk fra å være et kjellerband fra Bryne til å bli et av Norges aller største rockeband.

Vi får også et innblikk i hvordan han tenkte og planla, hvordan bandet fordelte oppgaver seg imellom, hvordan de jobbet med kommunikasjon og løste konflikter, hvordan de la konkrete planer og fikk gjennomført sine visjoner og hvordan de opp i det hele prøvde å bevare normaliteten i forhold til familie og hverdag. Janove snakker om hvor viktig det er å tenke langsiktig og planlegge karriere. I samarbeid med Østafjelske Kompetansesenter for musikk.

Serviceprisen 2015

Serviceprisen deles ut til den bedriften i Kongsberg som utmerker seg med god service, og utdelingen er et samarbeid mellom Laagendalsposten, Kongsberg Næringsforum og Høgskolen i Buskerud og Vestfold.   Årets nominerte bedrifter er Godsaker, Lampeland Bakeri, Dagkirurgisk senter på Kongsberg Sykehus, Bakeriet på Nytorget, RenoNorden og Jernia Magussen.  Tidligere vinnere er Jernia Magnussen (2013) og Energimølla (2014).