NO

  /  

ENG
Kongsberg Jazzfestival. Hvert år i uke 27.
4.-7. juli 2018

Musikkbransjekveld med Janove Ottesen og Kai Robøle

Vil du høre hvordan Janove Ottesen gjorde Kaizers Orchestra til et av Norges største rockeband?
Vil du lære hvordan du kan få musikken din brukt i film, TV, spill eller reklame?

Janove Ottesen er frontfiguren og mannen bak musikken og tekstuniverset til Kaizers Orchestra.
Han er også strategen som arbeidet hardt med å legge planer, utarbeide strategier og som virkelig sto på for å få gjennomført de visjonene han hadde for bandet. Vi får høre hvordan Kaizers Orchestra gikk fra å være et kjellerband fra Bryne til å bli et av Norges aller største rockeband.

Dette foredraget har tidligere bare blitt gjort for næringslivet og det er aller første gang Janove gjør dette foredraget for artister og øvrig musikkbransje. Gå ikke glipp av dette!

Kai Robøle – Publishing og sync

Synkronisering, som vil si plassering av musikk i film, TV, reklame og spill, er et område innenfor musikkbransjen med sterk økonomisk vekst. “Sync” er blitt en viktig inntekstkilde for musikere, plateselskap og forleggere. Kai Robøle, drivkraften bak Waterfall Music Group i Oslo, har siden 90-tallet med stort hell satset på “syncing” av norsk musikk til utlandet.

Kai vil gå igjennom hva synch og publishing er, og hvordan det fungerer i dagens marked. Han gir oss blant annet en innføring i arbeidet til musikkforlagene, tips til hvordan du sikrer dine rettigheter og kan tjene penger på din musikk, hvilke muligheter det finnes i det internasjonale markedet og hvordan man kan gå frem hvis man vil skrive låter for andre.

Kai Robøle er daglig leder i Waterfall Music Group, der han jobber med artister som Ida Maria, Susanne Sundfør, Alfred Hall, Ida Jenshus, Raga Rockers og Ingrid Olava. Waterfall driver også et låtskriverutviklingsprogram som tar for seg unge lovende låtskrivere som utvikles til å skrive på et internasjonalt nivå. Kai Robøle er blant annet styreleder i by:Larm og sitter i styret i Musikkforleggerne.

Tid og sted

Dato: fredag 20. mars 2015
Tid: kl 1730 – 2000
Sted: Energimølla, Kongsberg
Pris: gratis inngang – påmelding

For de som ønsker en helaften arrangerer Energimølla konsert med bluesartisten Bjørn Berge samme kveld.

Meld deg på her!