Historisk sponsoravtale på Kongsberg

2. juli 2014

Kongsberg Gruppen, som fyller 200 år i år, har i mange år vært en av jazzfestivalens støttespillere. Nå blir de en av tre hovedsponsorer til Kongsberg Jazzfestival. Avtalen underskrives når Jazzfestivalens 50-årsjubileum starter onsdag.

– Avtalen har en verdi på flere millioner kroner. Det unike er at Kongsberg Jazzfestival har sponsorater på størrelse med fotballklubber, og jeg er ganske sikker på at Kongsberg Jazzfestival er nest største sponsorobjekt i Buskerud, bare slått av Strømsgodset. Stødige sponsorater gjør det mulig for en liten by som Kongsberg å arrangere Norges største jazzfestival, forteller festivalsjef Kai Gustavsen.

– Dette er året vi skal samle og feire Kongsberg. I år er det 200 år med industri og 50 år med Jazzfestival. Ved siden av selskapets egne feiringer er jazzfestivalen ekstra viktig i jubileumsåret. Dette fordi en internasjonal jazzfestival er med på å sette Kongsberg på kartet, i tillegg til å skape samhold og begeistring i byen. Dette styrker Kongsberg som attraktivt bo- og arbeidssted. Vi ønsker å være med å videreutvikle dette i årene som kommer, sier Johnny Løcka i Kongsberg Gruppen.

– Vår viktigste partnere ønsker både å bruke kompetansen vår og å knytte seg til vår sterke posisjon. Bedriftene ser etter mer enn musikken alene når de velger å samarbeide med oss, sier prosjektleder i Jazzfestivalen, Torbjørn Valum.

Foto: Mats Even Omberg

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.