Lionel Richie Kongsberg Jazzfestival 2020
02.07.2020 KL.18:00
Kirketorget
KR. 895,-

Lionel Richie + Angelina Jordan

Lionel Richie og Angelina Jordan på Kirketorget. Det er duket for en konsertopplevelse av de sjeldne!

Lionel Richies merittliste som låtskriver, sanger og musiker er overveldende! 

13 singler på Billboard topp 10 i USA. Den prisbelønte superstjernen har solgt mer enn 100 millioner album, vunnet fem Grammys og en Oscar for beste filmmusikk. Karrieren strekker seg helt tilbake til 70-tallet da han var sanger og saxofonist i den legendariske Motown-gruppa The Commodores. Solokarrieren startet i 1982 med et selvtitulert album, og siden har slagerne kommet som perler på en snor. «Hello», «All Night Long», «Dancing On the Ceiling», «Stuck On You» og «Say You, Say Me» er bare noen av melodiene som med tiden har blitt kjente og kjære klassikere. Størst av alle er likevel «We are the world» som han skrev sammen med Michael Jackson.

Selv om strømmetjenester etter hvert overtok for ordinært platesalg for en del år siden, er Lionel Richie likevel en svært populær live-artist. I 2015 fylte han den såkalte «legende»-plassen på Glastonbury-festivalen en søndag ettermiddag, for 200.000 begeistrede tilhørere, noe som viser at han fortsatt er en av de største legendene i amerikansk pophistorie.

Sceneveteranen er kjent for å gi publikum det de vil ha og sist han var i Norge var i 2016 gjestet han Bergen og Sarpsborg. I Sarpsborg trakk over 12.000 mennesker i Sarpsborg. Anmelderne og publikum fra seg av begeistring. Bergensavisen ga konserten terningkast 6.  

Angelina Jordan er stemmen som har bergtatt verden – nå kommer hun til Kongsberg Jazzfestival!

Det er fantastisk å se hvordan både publikum og musikkbransje enes om at en ny superstjerne er på gang. Hun har vært opptatt av jazz helt siden hun var svært liten, men når ut til et bredere publikum. Selv om hun bare er 14 år formidler hun med en nerve og tilstedeværelse som berører publikum i alle aldre.

Selve lidenskapen hennes for musikk ble vekket allerede som halvannet år gammel, da hun så Whitney Houston fremføre I Will Always Love You på YouTube.  Whitney Houston, og senere Billie Holiday og Dinah Washington, er blant de musikalske forbildene til Angelina. 

Nå har hun trollbundet et større publikum enn hun noen gang kunne drømme om med sin fantastiske opptreden og tolkninger av låtene Bohemian Rhapsody(Queen) og Yellow Brick Road( Elton John). 

Dørene åpnes ca kl. 18:00
Konsertstart Angelina Jordan, ca kl. 19:00
Konsertstart, Lionel Richie ca kl. 21:00
Slutt: ca 23:00
Aldersgrense: U18 / 18 +

Ledsager med ledsagerbevis: trenger kun å kjøpe en plassbillett og betaler kun billettavgiften. Kontakt Ticketmaster Norge for nærmere informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aldersgrense/TechnipFMC Teengig-område

På Kirketorget vil det bli satt opp et eget rusfritt område med anbefalt aldersgrense 13 år – i samarbeid med vår generalsponsor TechnipFMC. På området vil det være egne toaletter og salg av alkoholfri drikke. Vi tillater foreldre å ta med yngre barn, men understreker at dette er en voksenkonsert med alkoholservering og mye lyd. Foreldre som ønsker å være sammen med sine barn på rusfritt område må også kjøpe billett til dette området.

På det øvrige konsertområdet er det 18 års aldersgrense

Er du mellom 13 og 21 år? Sjekk ut Bizzy!

Ungdom bosatt i Buskerud i alderen 13-21 år får gjennom Bizzy kjennskap til et bredt kulturtilbud, og mulighet til å benytte seg av dette til en akseptabel pris gjennom rabatterte billetter. Formålet er å øke ungdommens bruk av lokale og regionale kulturtilbud. Bizzy skal også stimulere til flere, mer varierte og relevante tilbud for målgruppa. Bizzys viktigste funksjon er å gi relevant informasjon om hva som skjer for ungdom i fylket.

Opplev kultur, vær bizzy!

 

 

JAZZ IS MORE // ARTISTER

SJEKK UT VÅRE ANDRE ARTISTER

Last ned årets festival-app!

Lag ditt eget festivalprogram, hør på musikken, lagre dine favoritter og sikre deg billetter til dine favorittkonserter.

Om du har fjordårets app trenger du kun å oppdatere til 2019-versjonen!

Klikk her for å laste ned til iPhone, eller her for å laste ned Android-versjonen.

JAZZ IS MORE // SPONSORER

VÅRE SPONSORER

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

Ved å registrere deg godtar du at vi kontakter deg på epost. Eposten din blir kun benyttet ifm. Kongsberg Jazzfestival.