05.07.2023 KL.22:30
Privat Bar
KR. 320,-

Soft Ffog

På Kongsberg Jazzfestival i 2016 spilte en kvartett under Tom Hasslans ledelse som del av konsertserien ‘Nye stemmer’. Stor suksess – og etter en hvilepause er bandet nå tilbake under navnet Soft Ffog, og med en strålende vinylplate ute til stor glede for svært mange. Gitarist Tom Hasslan er bandets leder og komponist, og sammen med sin musikerfelle fra Krokofant, trommis Axel Skalstad, bassisten Trond Frønes (Red Kite) og tangentmester Vegard Lien Bjerkan (WIZRD) sørger han for en musikalsk utladning som får rockefolket til å juble og jazzfolket til å hoie av lutter glede. Ofte dundrer musikken framover, men noen ganger sniker den seg på lette føtter. Jazzskribenten  Audun Vinger har selvfølgelig helt rett når han hevder at «Axel Skalstad er en av landet råeste trommiser». Som bandleder bevilger Tom Hasslan seg noen heftige, ville og lange gitarsoloer. Det har ingen noe imot! Trond Frønes og Vegard Lien Bjerkan bidrar selvfølgelig til å holde gryta sydende og til at den musikalske helheten er så vanvittig bra.                                           

Alle som liker band som Elephant9, Hedvig Mollestad Trio, Krokofant og Bushman’s Revenge kommer helt sikkert til å valfarte til årets festivalkonsert med Soft Ffrog.

Tom Hasslan – gitar
Trond Frønes – bass
Vegard Lien Bjerkan – keyboards
Axel Skalstad – trommer

Dørene åpner kl. 21:30
Konsertstart kl. 22:30

20 års aldersgrense

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.