08.07.2016 KL.23:30
Gamle Norge
KR. 300,-

Red Hot!

Utsolgte dobbeltkonserter på Moldejazz de åtte siste åra, slå den!

OBS: Nytt tidspunkt 23:30!

Red Hot leverer forrykende konsertsett, med et vanntett komp i bunnen, en dynamisk og utadvendt blåserekke på scenekanten og «kraftpluggen» Knut Marius Djupvik i spissen for det hele. De har gjennom ti år opparbeidet seg stor popularitet, en trofast tilhengerskare og et solid live-rykte. I 2016 er de aktuelle med et rykende feskt album «Social Medicine» spilt inn hos Ocean Sound Recordings på Giske.

Med seg har de Øyvind Elgnes som gjest. Stemmen og frontfiguren bak Dance With a Stranger, går for å være en av Norges beste mannlige vokalister og formidlere. Elg er en veteran i musikkbransjen med over 40 års erfaring.

Med elleve mann i besetningen og ti års fartstid som profesjonelle musikere er Red Hot noe av et unikum i norsk musikkliv. Bandet, som har sin opprinnelse i Romsdal, har gjennom langstrakt og fokusert øvelse opparbeidet seg et solid live-rykte og stor popularitet i hjemlige kretser. I 2015 var Red Hot omsider klare med sin første rendyrkete langspiller, Social Medicine. Albumet er spilt inn hos Ocean Sound Recordings på Giske, og er blitt et representativt dokument for hva bandet står for både musikalsk og estetisk. Red Hot håper du vil ta runden på disse hjemmesidene for å få et bedre inntrykk av hvem de er og hva de gjør. «This is for you»…

“Jazzfestivalens folkefest!” – Romsdals Budstikke

Knut Marius Djupvik (vokal), Lars Petter Bjerkeset (sax), Runar Fiksdal (trombone), Pål Gunnar Fiksdal (trompet), Magnus Malmedal Drågen (trompet), Chriss Rune Olsen Angvik (gitar), Øystein Flemmen (gitar), Jørn Inge Frostad (bass), Anders Lillebo (keys), Kristoffer Tokle (trommer).

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.