08.07.2023 KL.22:30
Christians kjeller
KR. 390,-

Ole Børud

Ole tok seg til finalen i Stjernekamp i 2018 og dro deretter ut på en  omfattende turnè hvor det ble rullet høye terningkast både i inn- og utland. Nå er han klar  for å turnere og fremføre låter fra sitt femte album – Soul Letters.

På plata “Soul Letters” har Ole Børud gjort en etterlengtet musikalsk dreining mot old school soul – med sterke innslag av rhythm and blues.

Soul Letters er et album som både puster og har mer hvilepuls, samtidig som det byr på Ole Børuds evne til å lage musikk skreddersydd til fest. Vokalen får mer plass i det nye lydbildet og han briljerer så det formelig gnistrer. Gitarspillet har et markant røffere preg enn tidligere med tydelig hint i retning av blues-estetikken. Albumet favner musikalsk bredere, det er mer catchy og allsangvennlige refrenger.

Ole er en kjærlighetens apostel. Han synger om at verden trenger kjærlighet, den dype kjærligheten som kan endre kurs i menneskers liv.

Livebandet til Ole Børud er drivende godt, bestående av noen av de beste soulmusikerne landet har fostret.

Gjør deg klar for en forrykende aften i soulens tegn i bakgården på Christians kjeller!

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.