02.07.2020 KL.2230
Christians kjeller
KR. 350,-

No. 4

Det er noe herlig frekt med tekstene og de har en snerten vinkling på hverdagslige historier. De er folka du vil putte i ryggsekken sånn at du kan ha de med deg overalt. Det motsatte av styggen på ryggen, rett og slett.  De setter ord på tanker du ikke visste at du hadde og det får deg til å smile og undre. De har egenart og helt egen stil, ikke rart de har tatt plass i visehjertet til hele Norge. 

Trioen består av Emilie Stoesen Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek og de har en forkjærlighet for de som ikke kommer på pallen – derfor navnet No 4. De tre møttes da de gikk på musikklinja på Foss videregående skole og startet trioen i 2007. 

Det blir nært på Christians Kjeller denne kvelden, det kan bli tårer og det kan bli gåsehud, men det blir ihvertfall humring og garantert en fortryllende opplevelse. 

Erfaringene tilsier at du bør sikre deg billetter tidlig. De har tatt reisen fra husband på venners venner-fest til utsolgte hus i hele landet.

No. 4 – UTSOLGT — Byscenen. UTSOLGT/ No. 4 / Sentrum Scene /No. 4 – UTSOLGT / Parkteatret ekstrakonserter hele uken. 

Emilie Christensen: Vokal
Ingeborg Marie Mohn: Keyboards, gitar, vokal
Julia Witek: Bass, vokal

 

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

Download our app!

Arrange your festival program, listen to the music and save all your favourites

Explore the festival line up and pick your favourites.

Click here to download to iPhone, and here for Android.

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.