02.07.2015 KL.22:30
Smeltehytta
KR. 250,-

Mette Rasmussen / Virginia Genta / John Edwards / Chris Corsano Quartet

Stjerneskuddet Mette Rasmussen i internasjonal superkvartett!

Den danske saksofonisten Mette Rasmussen har bodd i Trondheim de siste åra etter at hun fullførte sin musikerutdannelse der.  På kort tid har hun fått ry som den nye, ganske sensasjonelle frijazzstjerna. Hun har en kraft i uttrykket som er helt enestående, og hun kan få en ufattelig variert lydflora ut av sin altsax. Mette Rasmussen har spilt mye med Chris Corsano, en trommeslager som virkelig er den musikalske samtalens mester. Corsano er en allsidig musiker, og har spilt både med Bjørk og Evan Parker.

Den italienske saksofonisten Virginia Genta har mye av de samme egenskapene som Mette Rasmussen. Med sitt ekspressive og emosjonelle spill får hun oss til å skimte Albert Ayler et sted langt der bak. Både hun og Mette Rasmussen har sin Kongsberg-debut med denne konserten. Bassisten John Edwards, derimot, har spilt på Kongsberg før – flere ganger. Ikke så rart det; en så dyktig musiker vil jo ‘alle’ spille med.

Mette Rasmussen (sax), Virginia Genta (sax), John Edwards (bass), Chris Corsano (trommer)

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.