Martin Horntveth
20.11.2020 KL.2230
Energimølla
KR. 450,-

Bestillingsverk av Martin Horntveth

Martin Horntveth er kjent som trommeslager i Jaga Jazzist og The National Bank og har skrevet musikken til bl.a. TV-seriene Himmelblå, Mammon, Twin og premiereklare Estonia. Han komponerer nå et bestillingsverk som skal urfremføres under Kongsberg Jazzweekend.

– Jeg går inn i et totalt ukjent musikalsk landskap og ikler meg bl.a musikk jeg selv aldri før har lyttet til, sier Martin Horntveth om bestillingsverket sitt. Det er utrolig spennende å utfordre musikksmaken så voldsomt som jeg gjør nå og jeg vet ærlig talt ikke helt hvor det ender. Men prosjektet drives fremover av lekenhet, nysgjerrighet, sjangervandring og et stort hint av guilty pleasure. I deler av musikken har jeg tenkt at det er lov å le, sier han. En fantastisk rekke av dyktige musikere venter også spent på hvilken musikalsk reise de skal ut på sammen med Martin. Resultatet får vi oppleve på Energimølla 20 november. 

Eivind Lønning – Trompet
André Roligheten – Saksofon
Hanna Paulsberg – Saksofon
Håkon Aase – Fiolin
Morten Qvenild – Piano og Keyboards
Andreas Ulvo – Hammond orgel og keyboards
Karl Bjorå – Gitar og pedal steel
Ole Morten Vågan – Bass og kontrabass
Axel Skalstad – Trommer
Martin Horntveth – Div instrumenter og elektronikk

——————————

Foto: Anthony P. Huus

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

Kari Bremnes
Hedvig Mollestad
Ståle Liavik Solberg og Fredrik Høyer
Sondre Lerche
JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.