03.07.2014 KL.14:00
Energimølla
KR. 250 + bill. avg.,-

Kongsbergrekruttene

Kongsberg Jazzfestival etablerte i 2005 et rekrutteringsstipend på 25.000 kr til unge musikere fra Kongsbergregionen. Hensikten med stipendiet er å stimulere unge musikere som har vist lovende og ambisiøse takter som jazzmusikere eller innafor jazznær rytmisk musikk. Festivalens håp og ønske er selvfølgelig at stipendiet skal oppmuntre prisvinnerne til fortsatt å satse på musikk – på musikkutdannelse og en karriere som musikere. Det er særdeles tilfredsstillende å kunne konstatere at samtlige ni prisvinnere har markert seg svært positivt etter at de fikk prisen og har gjennomgått en betydelig vekst og utvikling.

Festival nr. 50 er den perfekte anledning til å vise fram samtlige prisvinnere (minus en som dessverre er forhindret). Torsdagen i festivaluka stiller åtte prisvinnere på scenen på Energimølla. Musikerne vil framstå både som et helhetlig band og i mindre konstellasjoner. De vil hovedsakelig framføre egne komposisjoner. Det er ikke tilfeldig at disse musikerne er plassert på en av festivalens viktigste scener på et gunstig tidspunkt. De fortjener stor oppmerksomhet!

Kongsbergrekruttene: Lars Kurverud (sax), Eirik Tovsrud Knutsen (piano), Magnus Grimnes (gitar), Tom Hasslan (gitar), Christian Meaas Svendsen (bass), Axel Skalstad (trommer), Merete Rustand Solli (vokal), Oda Westli (vokal).

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.