04.07.2019 KL.21:30
Smeltehytta
KR. 350,-

Kim Myhr: You | me

Kim Myhr er å se på scener verden over. Han har vært en av de fremste stemmene på den eksperimentelle scenen i Norge de siste årene, både som komponist og gitarist. I 2014 slapp han sitt kritikerroste soloalbum ‘All you Limbs Singing’. To år senere slapp han sitt andre soloalbum, ‘Bloom’. Hvor sistnevnte ble kåret til årets syvende beste norskproduserte album av Dagbladet. 

Albumet ‘You | me’ ble utgitt i 2017. Et album som fikk strålende mottagelse i pressen og ble i 2018 nominert til Nordic Music Prize, sammen med Björk, Susanne Sundfør og 9 andre nordiske artister. Albumet består av lag på lag med akustiske og elektriske gitarer, elektroniske elementer, perkusjon og tromme.

 

Dette er første gang jeg lager en plate som i så stor grad går ut i fra ett musikalsk utgangspunkt. Det er også første gang jeg lager musikk som har én gjennomgående puls gjennom hele plata. Jeg ville at musikken skulle være rik på detaljer, til det punkt at man nesten føler man svømmer i de, samtidig som den skulle ha en enkelthet i formen; at hele det musikalske forløpet skal kunne oppleves som én tilstand.

 

I konsertversjonen av plata har Kim Myhr med seg de tre perkusjonistene som spilte på platen: Tony Buck (The Necks), Ingar Zach (Huntsville, Dans les arbres) og Hans Hulbækmo (Atomic, Moskus, Broen), i tillegg til gitaristene Håvard Volden, David Stackenäs og Adrian Myhr. 


Kim Myhr – elektriske og akustiske gitarer
David Stackenäs – elektriske og akustiske gitarer
Håvard Volden – elektriske og akustiske gitarer
Adrian Myhr – gitarer, bass
Ingar Zach – perkusjon
Hans Hulbækmo – trommer, perkusjon
Tony Buck – trommer, perkusjon

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

Download the festival app!

This year we are launching a new app for both iPhone and Android.

Explore the festival line up and pick your favourites.

If you accept push notifications you may receive exclusive news and offers from the festival.

Click here to download to iPhone, and here for Android.

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

4.-7. JULI 2018
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.