10.07.2021 KL.12:00
Jazzboksen
Gratis

Jazzprat på Jazzboksen: Lørdag

I år igjen blir det en rekke Jazzprater på Jazzboksen. Disse går av stablen kl. 12-13 hele festivalen gjennom og er gratis for alle. 

 

Ut av komfortsonen med Martin Horntveth

Vi kjenner Martin Horntveth som mangeårig trommeslager og rytmisk fokuspunkt i Jaga Jazzist og andre prosjekt, og i det hele tatt som en trommenes mann. Men de siste årene har han vel så mye markert seg som suksessfull komponist innen film og TV, og på Kongsberg i år beveger han et godt stykke ut av komfortsonen, uten trommer, med det ambisiøse bestillingsverket POLAROID, sammen med et skikkelig guffent band bestående av en rekke fremstående jazzmusikere. Møt Martin Horntveth i en samtale om musikalske drømmer.

 

Møt festivalsjef Ragnhild Menes

Det ble visst festival likevel! Årets sjef for Kongsberg jazzfestival er slettes ingen nybegynner i festivalen, og har mange års erfaring fra forskjellige sider ved festivalopplevelsen. Å planlegge festival under en pandemi er ikke enkelt, og de to foregående festivalene ble jo avlyst. I tillegg har festivalen møtt på mange utfordringer underveis. Møt Ragnhild Menes i en samtale om hvordan årets utgave har vært, og hvorfor det er så morsomt og viktig med jazzfestival.

 

Intervjuer er Audun Vinger fra Jazznytt18

 

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.