03.07.2014 KL.16:30
Argus Grand Hotell
KR. 150 + bill. avg. (Gir inngang til alle konserter på Argus, Quality Grand gjeldende dag),-

Jazzintro: Operasjon Hegge + Hatch

Jazzintro er et lanseringsprogram for unge, profesjonelle jazzutøvere, og arrangeres annethvert år av Norsk Jazzforum i et samarbeid med Vossa Jazz, Maijazz, Nattjazz, Kongsberg Jazzfestival og Moldejazz. Åtte spennende band med unge, dyktige jazzmusikere er håndplukket til å delta i Jazzintro 2014, og på Kongsberg er vi så heldige å få besøk av Operasjon Hegge og Hatch.

Operasjon Hegge er en kvintett med tre blåsere som skriver seg inn i lange tradisjoner fra både amerikansk, europeisk og ikke minst skandinavisk jazz. Musikken spenner fra lette og groovy låter, intense og seige strekk, til melodiøse ballader. Lett tilgjengelig, fengende og overraskende!

Petter Kraft – tenorsax
Martin Myhre Olsen – altsax/sopransax
Torstein Lavik Larsen – trompet
Simon Albertsen – trommer
Bjørn Marius Hegge – bass

Hatch er en moderne jazzkvartett som gjennom solide komposisjoner og leken og improvisatorisk musikalitet skaper spennende, fengende, drivende og vakker musikk. Hatch lar seg inspirere av jazztradisjonen, men er heller ikke redd for å ta inn elementer fra andre musikalske landskap.

Elisabeth Lid Trøen – saxofon
Kjartan Gullikstad – gitar
Hallvard Gaardløs – kontrabass
Vetle Larsen – trommer

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.