07.07.2022 KL.12:00
Jazzboksen
Gratis

Jazzboksen: Jazzprat med Now’s the Time (torsdag)

I år igjen kan publikum se fram til en rekke Jazzprater på Jazzboksen. Disse går av stablen kl. 12-13 hver dag (onsdag 13.30-14.30), og er gratis for alle. 

Igjen i år har vi gleden av at de daglige jazzpratene er i regi av Audun Vinger og Filip Roshauw fra bloggen “Now’s the time”. 

Now’s The Time med jazzprat hver dag

Vi kan igjen invitere til den prisbelønte Jazznytt-bloggen Now’s The Times festivalkro hver dag i Jazzboksen, jazzprat kan det også kalles, med forskjellige aktører på festivalen. Igjen i år har vi gleden av at de daglige jazzpratene er i regi av Audun Vinger og Filip Roshauw . Dette er det gratis å være med på, og hvem vet, kanskje det blir en opplevelse for livet. 
 
Onsdag begynner det 13.30, man må jo rekke å komme seg inn til byen, men de andre dagene er det klokken 12, så man avslutter i tide til de ofte spesielt interessante kl 13-konsertene.
 
TORSDAG
Anja Lauvdal, pianist og komponist som mottok den store Musikerprisen heromåret, og har bestillingsverk og flere eksklusive konserter under årets festival.
Michael League, bassist, låtskriver og uoffisiell leder av Snarky Puppy-konglomeratet. Vi snakker om musikkglede, delingsfusion og f-ordet.
 
Anja Lauvdal (Foto: Anne Valeur) 
JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.