08.07.2022 KL.12:00
Jazzboksen
Gratis

Jazzboksen: Jazzprat med Now’s the Time (fredag)

I år igjen kan publikum se fram til en rekke Jazzprater på Jazzboksen. Disse går av stablen kl. 12-13 hver dag (onsdag 13.30-14.30), og er gratis for alle. 

Now’s The Time med jazzprat hver dag

Vi kan igjen invitere til den prisbelønte Jazznytt-bloggen Now’s The Times festivalkro hver dag i Jazzboksen, jazzprat kan det også kalles, med forskjellige aktører på festivalen. Igjen i år har vi gleden av at de daglige jazzpratene er i regi av Audun Vinger og Filip Roshauw . Dette er det gratis å være med på, og hvem vet, kanskje det blir en opplevelse for livet. 
 
Onsdag begynner det 13.30, man må jo rekke å komme seg inn til byen, men de andre dagene er det klokken 12, så man avslutter i tide til de ofte spesielt interessante kl 13-konsertene.
 
FREDAG
Peter Brötzmann, tysk saksofonkoloss og billedkunstner, en av de viktigste personlighetene i den frie musikken i en mannsalder.
Hedvig Mollestad, supergitarist og komponist, prisvinner og med nytt bestillingsverk for Kongsberg i år.
Arne B Rostad, filmressigør, blandt annet av jazzfilmen “Da Corea kom til Lillestrøm”, som vises på Krona Kino i dag. 
 
Hedvig Mollestad (Foto: Paul Quednau)
JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.