03.07.2015 KL.23:59
Energimølla
KR. 300,-

Hedvig Mollestad Trio

Hedvig Mollestad Trio slo ned i det norske jazzmiljøet med et brak da de for tre år siden ga ut sin debutplate ’Shoot’ på kredselskapet Rune Grammofon. Trioen er tydelig inspirert av 70-tallets heavyrock, men skaper en særegen musikalsk mikstur iblandet ingredienser som både frijazz, prog og psykedelia. Med oppfølgerplatene ’All of them Witches’ og ’Enfant Terrible’ i henholdsvis 2013 og 2014, har trioen befestet sin posisjon som et av de mest hardtslående og kraftfulle norske bandene man kan høre både live og på plate i dag.

Hedvig Mollestad Trio spiller like gjerne på rockeklubben som på jazzklubben, og med erfaring fra utallige konserter på norske og internasjonale festivaler og spillesteder, leverer bandet gnistrende konserter der publikum filleristes av høy lyd og mye energi. Det siste året har Hedvig Mollestad Trio gjort suksess på bransjefestivalen South by Southwest i USA og London Jazz Festival. På sistnevnte festival fikk også trioen æren av å varme opp for gitarikonet John McLaughlin i Royal Festival Hall.

Brutalt, eklektisk og grensesprengende!

Hedvig Mollestad Trio består av:

Hedvig Mollestad – gitar
Ellen Brekken – bass
Ivar Loe Bjørnstad – trommer

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.