06.07.2019 KL.19:00
Kirketorget
KR. 750,-

Alan Walker + Highasakite

Er dere klare for å ta i mot to nasjonalskatter på én og samme kveld? Det er vi! Kongsberg Jazzfestival presenterer to suksesshistorier som skal lage feststemning på Kirketorget lørdag, 06.07.2019. 

Alan Walker
Alan Walker blir trolig identifisert med hans mørke maske, men hans talent og påvirkning på norsk og internasjonal musikk er ikke til å unngå. 21-åringen fra Bergen ga nylig ut sin siste singel, “Different World” og er nå klar for å la musikken skinne i Kongsberg sammen med Kongsberg Jazz.

Som regel blir det snakket om tusen eller millioner når man nevner hvor mange ganger en låt eller video har blitt avspilt, men i Alan Walkers univers opererer han i billion-klassen. Et antall det er vanskelig for de fleste av oss å se for oss. Gjennom hans karriere som én av verdens største navn i musikken, har han delt scene med blant annet Rihanna og Justin Bieber over lengre løp, produsert den 10. mest avspilte låten i 2016 (Faded) og delt musikken sin over 500 ganger på scener i alle verdens hjørner.

Kongsberg står for tur og du kan nå være vitne til å høre hits i verdensklasse, som “All Falls Down”, “Alone” og “Sing Me to Sleep” som tidligere har blitt spilt på festivaler som Cochella, Tomorrowland og Lollapalooza for å nevne noen.

Alan blir ikke alene på Kirketorget denne lørdagen, hvor det blir holdt en dobbelkonsert sammen med folkefavoritten, Highasakite – som tidligere denne uken ble annonsert til festivalen.

Highasakite

Fullsatt Oslo Spektrum, et flertall Spellemanns-priser og millioner av streams og radioavspillinger er noe av historikken til folkefavoritten Highasakite, som returnerer til Kongsberg Jazz 2019.

Etter å ha toppet den norske radiolisten i tre uker på rad med «Elastic State of Mind» og delt ytterlige tre singler fra deres kommende fjerde album, «Uranium Heart» er Highasakite tilbake for fullt.

Med tidligere album som «Camp Echo» og «Silent Treatment» har Highasakite allerede bevist at de mestrer albumformat, hvor sistnevnte lå på VG-lista i over hundre uker – noe som den gang slo alle rekorder! Nydelige «Mexico» er den siste låta som ble sluppet til det kommende albumet som er å høre fra 1. februar 2019.

Èn ting er sikkert: vi gleder oss stort til å kunne gjenoppleve en av landets mest populære liveband på Kirketorget sammen med verdenskjente Alan Walker.

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

Download the festival app!

This year we are launching a new app for both iPhone and Android.

Explore the festival line up and pick your favourites.

If you accept push notifications you may receive exclusive news and offers from the festival.

Click here to download to iPhone, and here for Android.

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

4.-7. JULI 2018

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.