06.07.2016 KL.18:30
Energimølla
KR. 100 kr,-

FMC TeenGig: Cir.Cuz

I år har vi flyttet hele konserten til EnergiMølla, etter ønske fra både publikum og TeenGig Crew – dette gleder vi oss masse til! Her blir det topp stemning og vi garanterer en fantastisk konsertopplevelse. Det blir fort fullt så pass på å sikre deg billett tidlig. Konserten er for deg født mellom 1998 og 2003. Dørene åpner 18.00.
 
Til årets TeenGig kommer den populære duoen Cir.Cuz!
 
Cir.Cuz er ett av Norges aller mest populære band i sjangeren pop/hip hop. Duoen har holdt på i kun 3 år, men har allerede etablert seg som solide hit-leverandører. Detbutsinglen ‘Radio’ var en umiddelbar suksess som ble heftig rotert av alle radiostasjoner og som solgte 10 X platina. Etter suksessen med ‘Radio’ fulgte Cir.Cuz opp med hits som ‘Diva’, ‘Gatelys’, ‘Tidløs’ og ‘Supernova’. Sistnevnte er alene streamet over 12 millioner ganger og var en av 2013’s største hits i Norge. Totalt har Cir.Cuz sine låter godt over 40 millioner avspillinger på Spotify og Wimp, og de har opparbeidet seg en solid fanbase på nett.
 

 
 
Arrangementer er alkohol og rusfritt!
JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.