01.07.2015 KL.18:00
Barnivalparken
KR. 200/ gratis for alle mellom 13 og 18 år,-

FMC Technologies’ TeenGig: Suite 16 + CLMD

Vi lager stor fest for ungdom i samarbeid med FMC Technologies, som spanderer konsertbilletten på alle mellom 13 og 18 år! Se under hvordan du får tak i din billett.

CLMD har blitt en av Norges store elektronikastjerner med stor suksess både her hjemme og internasjonalt med låter som ”Black Eyes And Blue” og ”The Stockholm Syndrome”. Hypnotisk EDM i en fet visuell innpakning!

Møt Norges nye boyband-favoritter Suite 16, som allerede har rukket å ta norske tenåringshjerter med storm! De fem guttene i Suite 16 ble satt sammen gjennom serien Prosjekt: Boyband og har i løpet av våren sluppet sine første låter og holdt sine aller første konserter. Nå er de klare for å sjarmere Kongsberg-publikummet!

#fmcteengig

TeenGig-patruljen – hvordan få tak i gratis billett?

FMC spanderer billetten på alle som er mellom 13 og 18 år (født mellom 1997 og 2002). Et eget TeenGig-crew bestående av åtte ungdommer fra Tislegård, Skrim og Vestsiden ungdomsskole jobber med å promotere TeenGig og dele ut billetter til alle som er i målgruppen fram til festivalstart.

– De som er mellom 13 og 18 år og har lyst på gratis billett må få kontakt med noen av oss i TeenGig-crewet. Huk tak i oss på skolen, eller følg med på eventet på facebook eller på instagram ved hjelp av #fmcteengig. Der kommer vi til å opplyse om hvor vi vil befinne oss for å dele ut billetter de neste ukene, sier Victor Hæve Emery, som er med i TeenGig-crewet.

TeenGig-crewet vårt står i Festivalgata 13:00-15:00 tirsdag og onsdag i festivaluka og deler ut gratisbilletter.

NB: Alle som får tak i billett må bytte den inn i bånd innen kl 17 samme dag som konserten!

Oppvarmingsband før konserten er Typicul & Emjay.

Typicul & Emjay er en spennende og talentfull rappe-duo fra Drammensområdet. Duoen består av Håkon Myhre Johnsgård og Sebastian Bruknapp Sjem. Håkon og Sebastian har holdt på i ca. to år. De rapper på engelsk og alt av tekst, økonomi, beats og produksjon, håndterer de selv.

Emjay står for beats og produksjon mens Typicul står for det meste av tekst og kreative innslag.

Typicul & Emjay

 

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.