05.07.2019 KL.11:00-16:00
Barnivalparken
KR. 150 ,-

Esport Turnering med Sebastian Stavland

Esport Turnering med Sebastian Stavland // Ikke glem å meld deg på!

I 2018 ble Sebastian Stavland en av de mest profilerte Fortnite spilleren i Norge.  I vår har han jobbet med flere kjendiser for å fremme esport, og samle inn penger til Kreftforeningen. Nå kommer han til oss for å spille turneringer med og imot dere -hvem vet kanskje noen faktisk klarer å gå av med seieren mot selveste Sebastian Stavland!

De er å finne i Barnivalparken, og vil ha ulike aktiviteter over alle dagene under festivalen. Alle er velkomne, erfarne og uerfarne spillere, og vi oppfordrer soleklart mamma og pappa til å prøve seg.

På onsdagen i jazzen vil du alene få sjansen til å utfordre Kongsberg-mesteren i en solo turnering der du har muligheten for å stikke av med tittelen som Kongsbergs nye Fortnite-mester. 

Dette krever ikke påmelding men still opp på barnivalen onsdag og det kjøres som en «dropin turnering».

Liker du bedre å spille med en venn eller ukjent så har vi en duo turnering som går fra torsdag til lørdag. I begge turneringer vil du ha sjansen til å forlate Barnivalparken med noen kule premier! Har du ikke en Duo partner blir du teamet opp med Stavland eller Rise som i dag spiller for esport laget King of the Hill. Aldersgrense for påmelding er 12 år.

Klikk her for påmelding: https://www.deltager.no/king_of_the_hill_stavland_fortnite_tunering_barnivalen 

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

Download our app!

Arrange your festival program, listen to the music and save all your favourites

Explore the festival line up and pick your favourites.

Click here to download to iPhone, and here for Android.

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.