06.07.2019 KL.23:00
Magazinet
Gratis

Festivalnach med DJ Kent Horne

Mannen bak lytteklubben Classic Album Sundays i Oslo er kjent som en notorisk platesamler og durkdreven dj, og har vært en av våre mest spennende musikkformidlere siden midten av 90-tallet. 
 
Kent er utdannet arkitekt og vet nøyaktig hvordan dette gjøres. Settene hans beskrives ofte som like utdannende som de er smittsomme for dansfoten. Her tres tråder fra jazzens- og rockens utkanter inn i elektroniske eksperimenter; i polyrytmisk verdensdisko, teknofunk og diskoid housemusikk, gjerne med en klassisk dj-setup supplert med synther og diverse effektbokser. Musikken han spiller er som ham selv; særdeles gjestfri og inkluderende, men samtidig med mørke kroker, skarpe kanter og eimen av blod i rytmikken.
 

Elektronisk musikk og disko ligger tjukt over dj-settene, men med en oppvekst marinert i progrock og metallmusikk og skolering fra klassisk musikk(!), kan du alltid forvente deg en rå og utforskende, og samtidig nennsom håndtering av dansekåtskapen. Horne ser sammenhenger i musikkhistorien du ikke ante fantes og gjør dem uimotståelige på dansegulvet.

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

Download our app!

Arrange your festival program, listen to the music and save all your favourites

Explore the festival line up and pick your favourites.

Click here to download to iPhone, and here for Android.

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

1.-4. JULI 2020
JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.