06.07.2023 KL.18:00
Kirketorget
KR. 745,-

Chris Holsten + Dumdum Boys

To av de største publikumsfavorittene i norsk musikkliv står begge på scenen på Kirketorget torsdag 6. juli. Garantert høy stemning!

På rekordtid har Chris Holsten etablert seg som en av de mest populære stemmene i norsk musikk, mye takket være utgivelsen ‘Bak en fasade’ og hitlåter som «Smilet i ditt eget speil», «Bare når det regner» og «Slå hjerte, slå». Nylig avsluttet han
ett langt år på turné med utsolgt konsert for 10.000 publikummere i Oslo Spektrum. Sommeren 2023 skal Chris Holsten og hans eminente band spille et knippe festivaler, og vi er enormt glade for at Kongsberg Jazzfestival er en av festivalene som avlegges et besøk!

Som en av de fire store i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved Dumdum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Allsangfaktoren er skyhøy når bandet avslutter kvelden med en hitparade som inkluderer låter som Splitter pine, Englefjes og En vill en! 

Tider for kvelden:

18:00 Dørene åpner 
19:30 Chris Holsten
21:30 Dumdum Boys

Aldersgrenser:

Alle over 18 år må ha eget skjenkebånd dersom de skal drikke annet enn mineralvann. Gyldig ID må fremvises.
Adgang for ungdom 16-17 år (gyldig ID må fremvises).
Vergeordning for ungdom under 16 år. Vergeskjema her. 

Vi vil gjøre oppmerksom på at konserter på Kirketorget først og fremst er for voksne, og at vi ikke anbefaler barn under 13 år å være på Kirketorget på kveldstid. 

Ungdom mellom 13-21 år kan kjøpe rabatterte billetter gjennom Bizzy-appen (må lastes ned). 

 

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.