08.07.2022 KL.15:15
Barnivalparken
KR. 200,-

Barnivalen: eMMa

Emma Gunnarsen, også kjent som eMMa, kommer til Kongsberg Jazzfestival! 

I 2016 gjorde eMMa kjempesuksess med julelåten «Engler i sne», musikkvideoen har blitt sett hele 23 millioner ganger på YouTube. Fem år senere har hun gitt ut sin første låt på engelsk, «This & That» og med et moderne pop-sound beviser hun nok en gang at hun er en lovende stjerne blant norske artister. En engelsk låt har vært meget etterspurt og etterlengtet fra fansen. Det er ikke bare i Norge eMMa har fans, de er nemlig spredt rundt i hele Europa.

Når eMMa ikke reiser rundt for å opptre eller er i studio, går hun på skole, dans og henger med venner. Hun elsker å opptre og underholde, og er en kreativ jente med masse energi. Med hele 220.000 følgere på Instagram, 106.000 følgere på YouTube og 382.000 følgere på TikTok har eMMa allerede bygget opp store plattformer til tross for sin unge alder.

Barnivalen er åpen torsdag-lørdag fra kl. 11-17. En billett til Barnivalen gir inngang en hel dag. Ønsker du å delta flere eller alle dager, har vi også et 3-dagers Barnivalpass som gir adgang under hele festivalen. Velkommmen!  

 

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.