06.07.2018 KL.14:30
Nansens gate 3
KR. ,-

Atelierkonsert hos fylkeskunstner Hilde Honerud: Mazen Kerbaj & Ståle Liavik Solberg

Billedkunstner Hilde Honerud jobber i sine verk med å la det funderende, det politiske og det ordinære knyttes sammen til én fortelling. På denne atelierkonserten kan publikum både bli kjent med Honeruds arbeid og høre den libanesiske trompetisten Mazen Kerbaj i samspill med trommeslager Ståle Liavik Solberg. 

Libanesiske Mazen Kerbaj er en sentral skikkelse på den imponerende vitale frijazz-scenen i Beirut, og er i tillegg til trompetist både tegneserieskaper og maler. Han har spilt med internasjonale og gode navn som Mats Gustafsson, Martin Küchen og Joe McPhee.

Ståle Liavik Solberg er en aktiv figur på den norske frijazzscenen, både som trommeslager og organisator . Han har de siste par åra ofte vært å høre med svært gode engelske navn som John Russell og John Butcher. Nylig slapp han soloplatedebuten «True Colours».

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.