03.07.2015 KL.15:30
Smeltehytta
KR. 250,-

Arild Andersen & Christian Meaas Svendsen

Dette er litt av en begivenhet! Den store bassmester Arild Andersen møter en av de mest lovende unge bassister på den norske jazzscenen, Christian Meaas Svendsen. Arild Andersen har en lang, internasjonal karriere bak seg, og han spiller i dag bedre enn noen sinne. På Kongsberg Jazzfestival har han vært sentral i noen av de fineste konsertene i festivalens historie.

Christian Meaas Svendsen er i ferd med å etablere seg ettertrykkelig i det norske jazzmiljøet. I 2012 var han i Jazzintro-finalen med hele tre band! Og han vant med Mopti. Mopti har siden utgitt to plater, og begge får stående applaus både fra kritikerkorpset og publikum. Han har etter hvert bidratt på flere plater, og mottakelsen er unisont positiv. Nivået på basspillet hans er imponerende høyt, og det understrekes av at når Paal Nilssen-Love søkte etter de absolutt beste musikerne til sitt band ‘Large Unit’, tok han med Christian.

Denne duoen har spilt én konsert tidligere. I januar 2014 spilte de konsert på Energimølla på Kongsberg for et henrykt publikum – som knapt trodde det de så og hørte.

Arild Andersen (bass) og Christian Meaas Svendsen (bass)

JAZZ IS MORE // ARTISTS

Explore the artists

JAZZ IS MORE // SPONSORS

OUR SPONSORS

JAZZ IS MORE //

NYHETSBREV

By subscribing to our newsletters on this page you accept that we will contact you on e-mail. Your e-mail address will solely be used for purposes of Kongsberg Jazzfestival.